4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

22.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice splnily roli favorita a Havlíčkův Brod jasně porazily


Branky


17. M. Schlehr , 55. L. Kaďorek (p.) , 59. M. Schlehr , 90. M. Schlehr
0

Sestupem bezprostředně ohrožený Havlíčkův Brod na jaře ještě neprohrál, ale z poslední pozice se zatím nehnul. Dnes by rád překvapil na hřišti Kozlovic, které se pohybují v polovině tabulky a jejich výsledky dávají tušit, že tým hraje na jaře celkem v pohodě. To domácí potvrdili i v dnešním domácím utkání, ve kterém rozhodli ve druhém poločase o vysoké výhře 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Jan Tuhý, vedoucí H. Brodu: „V první půli jsme s domácími hráli celkem vyrovnanou partii, ale zranění dvou hráčů rozbilo naší koncepci, se kterou jsme šli do zápasu. Ve druhé půli jsme začali hodně chybovat, domácí nás začali přehrávat a zápas rozhodli.



Sestavy


FK Kozlovice
P. Kadlec [-] - M. Axamit [-] (71. D. Drápal [-] ) , D. Střelec [-] , L. Žůrek [-] (78. D. Hradil [-] ) , M. Schlehr [-] , A. Galetka [-] , L. Kaďorek [-] , P. Vojtášek [-] (63. P. Sikora [-] ) , T. Heger [-] , M. Král [-] , P. Krejčíř [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Hekerle [-] , R. Háněl [-] , F. Křivka [-] , T. Vařejka [-] - J. Henek [-] (45. J. Tuhý [-] ) , A. Polívka [-] , J. Portyš [-] (8. J. Prchal [-] ) , O. Štědrý [-] (68. D. Hejkal [-] ) - M. Veselský [-] , M. Vopršal [-]

ŽK: 28. D. Střelec , 50. M. Axamit , 74. P. Krejčíř , 84. A. Galetka - 39. L. Hekerle , 47. M. Veselský , 84. D. Hejkal .
Hráči zápasu: M. Schlehr , A. Galetka .
Místo: tráva. Počet diváků: 380. Rozhodčí: Dorušák Petr - VOJÁČEK Milan, KOLOŠ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.