Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

22.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice vypráskaly Blansko a vrátili se do čela


Branky


0

Jednoznačný tahák 22. kola se hrál v Tasovicích, které se chtěly vrátit do čela tabulky a zároveň porazit zvučný tým Blanska..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvojitá pohroma pro Blansko: tři branky v síti a zranění Jurana

Jako první zahrozili hosté, když po Šplíchalově průniku zahrával rohový kop Mezlík. Po jeho centru se k odraženému míči za vápnem dostal Jarůšek, jehož tečovaná střela z voleje těsně minula pravou tyč domácí branky. V 6. min. si při výkopu obnovil zranění z posledního utkání brankář Juran. Ten se po tříminutovém ošetřování rozhodl pokračovat ve hře, mezi třemi tyčemi však v podstatě trpěl. V 11. min. pálil ze střední vzdálenosti Schneider, jeho pokus skončil rohem. Za dvě minuty musel na opačné straně hřiště Juran vyrážet svižnou střelu Kirschnera. Ve 23. minutě po rohu Mezlíka málem ohrozil vlastního brankáře P. Horáček. Na druhé straně měla stejná herní situace pro Blansko fatální následky. Odražený míč napálil za vápnem Robin Hrobař a jeho projektil se zastavil až v síti - 1:0. Zraněný Juran poté přepustil své místo teprve 15-ti letému mladšímu dorostenci Zdeňku Veselému, který si odbyl svoji divizní premiéru v mužské kategorii. A její začátek byl více než slibný. Ve 29. min. se totiž obelstil blanenskou obranu Paul, nejlepší domácí střelec však ztroskotal na mladičkém blanenském brankáři. Bohužel další minuty už pro Zdeňka Veselého rozhodně veselé nebyly. Ve 32. minutě totiž centr Paula z pravé strany za jeho záda ve skluzu srazil obránce David Müller - 2:0. Za dalších pět minut pak opět centroval Paul a nekrytý Petr Kirschner hlavou zvýšil už na 3:0.

Hosté nakonec odjeli s búrem

Ani na začátku druhé půle se obraz hry nezměnil. Ve 47. minutě po centru Čermáka atakoval Kirschner brankáře Veselé v malém vápně, faul však rozhodčí neodpískal a tak mohl Petr Horáček na zadní tyči pohodlně zvýšit na 4:0. V 53. minutě využil nedůrazu blanenské obrany Karel Veselý, jenž pohotovou střelou zvyšoval na hrozivých 5:0. Krátce na to však hosté zapnuli. V 57. minutě vyrazil Šebela trestný kop Schneidera na tyč. Pak domácí brankář po dvou rozích Mezlíka dvakrát vychytal hlavičkujícího Müllera. V 58. minutě skončila střela Šplíchala dalším rohem. Za další minutu pak povedená střela Nečase přistála znovu jen na tyči. Snížit mohl v 73. minutě zkušený Mezlík, ale po centru Gromského jeho střelu Šebela zneškodnil. Na druhé straně v 76. minutě Z. Veselý vyrazil střelu Paula na roh. Poté pokus domácích vykopl na brankové čáře pozorný Gromský. Jako poslední se ke střele propracovali hosté, ale po Schneiderově pobídce měl Mezlík vychýlenou mušku. Blansko si tak připsalo nejvyšší porážku v sezóně, v Tasovicích padlo 5:0!

 

 

Zdroj: www.fkblansko.cz

 

Autor: Boris Hasa

 



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): Dnes bylo všechno špatně. Hned při prvním odkopu od brány se zranil David Juran a obnovil si zranění z minulého týdne. Zkoušel to, ale nakonec jsme museli sáhnout ke střídání a premiéru v bráně si už v 15-ti letech odbyl Zdeněk Veselý. Moc jsme mu to neusnadnili, protože hned po jeho prvním super zákroku, jsme si dali vlastní branku na 2:0 a vzápětí prohráli hlavičkový souboj před bránou a bylo v podstatě rozhodnuto. Vstup do druhé půle byl opět jako ze špatného snu. Hned první centr nám proletěl celým vápnem a bylo to 4:0. Chvíli na to další individuální chyba a to už hrozilo velkým debaklem. Pak jsme se z toho oklepali a kolem 60.minuty jsme tam měli několik velkých šancí na zkorigování výsledku, ale Müllerovi vytáhl na roh dvě přesné hlavičky brankář, Schneider trefil tyč, Nečas druhou tyč a Mezlíka opět vychytal brankář. Herně takový rozdíl, jak naznačuje výsledek určitě na hřišti znát nebyl, ale fotbal se rozhoduje ve vápnech a tam byli důraznější a efektivnější jednoznačně domácí.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
T. Šebela [-] - Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , L. Hrazdílek [-] , R. Lašák [-] (70. M. Šuráň [-] ) - J. Čermák [-] , R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] (90. M. Blahoudek [-] ) , K. Veselý [-] (60. M. Machač [-] ) - M. Paul [-] , P. Kirschner [-]

FK Blansko
D. Juran [-] (27. Z. Veselý [-] ) - D. Müller [-] , P. Gromský [-] , L. Koláček [-] , J. Šplíchal [-] - F. Schneider [-] , P. Mezlík [-] , J. Nečas [-] (68. R. Buchta [-] ) , J. Kratochvíl [-] - J. Trtílek [-] (73. I. Beránek [-] ) , T. Jarůšek [-]

Hráči zápasu: T. Šebela , P. Kirschner .
Místo: Tráva. Počet diváků: 275. Rozhodčí: Petr Zdeněk - DENEV Alex, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.