3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice přetlačily Přerov


Branky


65. P. Kirschner , 83. K. Veselý (p.) , 90. P. Kirschner - 81. L. Zaoral
0

Utkání se rozhodlo v posledních minutách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči chtěli protáhnout sérii výher na 4, protože dokázali zvládnout poslední 3 kola na sto procent. V dnešním utkání měli těžkého soupeře, druhý Přerov a jak poznamenal záložník domácích Roman Švarc (s Přerovem beru každý bod, pokud ho uhrajeme, vytvoříme bodovou sérii, kterou tady nikdo z nás nepamatuje). V první půli byli aktivnější hosté, ale branky se i přes několik možností a závarů nedočkali.

 

Druhou půli byli naopak aktivnější domácí a taky šli do vedení. Nejdůležitější se odehrálo v poslední desetiminutovce. Nejprve srovnal hostující Zaoral, to běžela 81.minuta. Chvíli na to po chybě ve středu pole a následné penaltě vedli opět domácí. Hosté poté vrhli vše do útoku, ale místo srovnání inkasovali potřetí. Tasovice tak protáhly vítěznou šňůru na 4 utkání.


Zdroj: http://znojemsky.denik.cz/fotbal_region/tasovice-laka-natazeni-bodove-serie-i-proti-prerovu-20151011.html

 



Ohlasy k zápasu



1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevič, trenér: "Na to, že jsme hráli venku, tak jsme byli v první půli velmi aktivní a zejména druhou polovinu prvního dějství jsme ovládli hru, ale možnosti, většinou ze závarů před brankou Šebely, jsme nedokázali proměnit gólově. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a nás ohrožovaly většinou centrované míče ze stran. Na obdrženou branku jsme ještě dokázali odpovědět Zaoralem, ale v podstatě v zápětí jsme bohužel chybou, po zbytečné ztrátě míče uprostřed hřiště, nabídli Tasovicím pokutový kop a tedy opět strhnout vedení na svou stranu. Ty nabízeným dárkem nepohrdly. Samozřejmě jsme potom vrhli všechny síly do ofenzívy, ovšem hra vabank nás stála v nastaveném čase ještě jednu inkasovanou branku. Nezbývá než soupeři pogratulovat, poučit se s chyb a dobře se připravit na zápas s Polnou."



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
T. Šebela [-] - Z. Mička [-] , R. Lašák [-] , J. Čermák [-] (77. V. Bula [-] ) , L. Hrazdílek [-] - R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] , R. Švarc [-] , K. Veselý [-] - M. Paul [-] (86. M. Konrád [-] ) , P. Kirschner [-]

1. FC Viktorie Přerov
D. Neoral [-] - D. Hrabal [-] , J. Bubeník [-] , L. Koláček [-] , P. Bogdaň [-] - O. Václavíček [-] (72. M. Koutný [-] ) , L. Zaoral [-] , L. Bajer [-] , O. Kyselák [-] (78. T. Hrušák [-] ) - T. Blažkovský [-] - D. Pavelka [-] (69. T. Kytlica [-] )

Místo: Tráva. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Mayer Jan - SOUKAL Bedřich, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.