3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše zlomila Šumperk až ve druhém poločase


Branky


0

S hodně defenzivní taktikou přijel do Staré Říše Šumperk. V sestavě s několika dorostenci však ani s touto taktikou neuspel, byť vzdoroval skoro 60. minut. Stará Říše byla velkým favoritem tohoto utkání, což jasně potvrdila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli po celý první poločas velkou převahu, ale do plných se jim moc nedařilo. Něhjaké pološance si vytvořili, ale přesně zakončit nedokázali. Ve druhém poločase se domácí do soupeře ještě více zakousli a bylo jen otázkou času, kdy odpor soupeře zlomí. To se povedlo Michalu Pokornému, který po nahrávce Marhauta v 58. minutě hezkou křižnou střelou poprvé rozjásal nemnoho domácích fanoušků. Pojistku přidal v 71. minutě po centru Götha Konate, který pak v 75. minutě proměnil i nepřímý volný kop z malého vápna, když byla k vidění málo vídaná věc - chytnutí malé domů.



Sestavy


FSC Stará Říše
R. Břinek [-] - P. Heide [-] , M. Brnický [-] , M. Kadlec [-] , P. Příborský [-] - R. Pokorný [-] (63. I. Rygl [-] ) , V. Vácha [-] (67. Z. Tichánek [-] ) , M. Merhaut [-] , M. Pokorný [-] - J. Göth [-] , A. Konate [-]

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - T. Šabršula [-] (46. J. Ševčík [-] ) - F. Herynek [-] , L. Horák [-] , D. Barcal [-] (77. J. Nemeth [-] ) , V. Konečný [-] , L. Reichl [-] , G. Pezzotti [-] , M. Podhorný [-] (82. D. Španihel [-] ) , T. Hruda [-] , R. Skopal [-]

ŽK: 65. M. Merhaut , 88. M. Brnický - 32. T. Hruda , 78. J. Ševčík , 87. L. Horák .
Hráči zápasu: M. Kadlec , P. Příborský .
Místo: Předín. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Popelák Luboš - DENEV Alex, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.