1:1
(1:1)
45. R. Víšek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov uhájil první místo


Branky


43. L. Pavlačka - 45. R. Víšek (vl.)
0

V Hodoníně se hrál asi nejzajímavější duel 5. kola. Přerov se díky předehrávce vloženého středečního kola dostal na první místo v tabulce, kde vystřídal právě Hodonín. O ambicích Hodonína nikdo nepochybuje a tak nikdo nepochyboval o tom, že Hodonín udělá vše pro to, aby Přerov porazil a dostal se zpět do vedení. V týnu na se navíc posílil o Igora Šefčika ze Skalice. Jenže Přerov se po úvodních nezdarech oklepal a do Hodonína přijel posílen výhrou ve vyhroceném derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z několika šancí se ujaly jen dvě

Domácí zahrozili hned v první minutě. Reška ale ve výhodné pozici nemířil přesně. To byla po hříchu jediná vyložená šance domácích. Se standardními situacemi Polácha si hosté věděli rady, šanci Pavlačky zmařil gólman Neoral. Střela Rešky po Pavlačkově přiťuknutí šla opět vedle. Viktorie byla v úvodní půlhodině nebezpečnější. Brankář Petráš se vyznamenal při dorážce Bubeníka, povedeném zakončení stopera Bogdaně i ráně Kyseláka. První gól padl ve 43. minutě, Polách vysunul Pavlačku, který prudkou přízemní střelou a za pomoci levé tyče překonal Neorala. Domácí však o těsný náskok ihned přišli. Dobře zahraný rohový kop Pavelky hlavou nešťastně přizvedl do sítě kapitán Víšek.


Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/hodonin-i-s-novym-obrancem-sefcikem-pouze-remizoval-s-prerovem-20150906.html

 

šancí celkem dost, ale dát gól problém

Hodonín po změně stran protivníka zatlačil a několikrát byl blízko druhé brance. Reška dvakrát pálil z podobné pozice mimo. Pak se do zakončení protlačili Pavlačka, Šturma a Hesek, jejich hlavičky ve složitých pozicích v síti neskončily. Hanáci nápor soupeře přečkali a z rychlých akcí několikrát zahrozili. Chybnou rozehrávku stopera Hyži nepotrestal Zaoral, jenž pálil těsně vedle, ani David Pavelka, který šel čtvrt hodiny před koncem sám na Petráše. Ten však klíčovou situaci zvládl a mužstvo podržel. Domácí v hektickém závěru sahali po výhře, ale hlavičku střídajícího Hynka Maršálka zastavil na brankové čáře gólman Neoral.


Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/hodonin-i-s-novym-obrancem-sefcikem-pouze-remizoval-s-prerovem-20150906.html

 



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký, trenér Hodonína: Remíza je pro nás samozřejmě ztráta, ale na druhé straně jsme pro vítězství udělali málo. Zejména první poločas byl z naší strany hodně nevýrazný. Soupeř však byl organizovaný, hlavně v defenzivě hrál velmi disciplinovaně a přes jeho obranu nebylo jednoduché se dostat. Bohužel ani zlepšený výkon ve druhé půli nestačil na to, abychom s Přerovem brali všechny tři body.

1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevič, trenér Přerova: Do Hodonína jsme přijeli s tím, že chceme s kvalitním mužstvem odehrát rovnocennou partii, což se nám podařilo. Máme za sebou dvě těžká utkání. Hlavně středeční městské derby s Kozlovicemi nás psychicky hodně vyčerpalo. Musím kluky pochválit a smeknout před nimi, že předcházející náročné duely na nich nebyly poznat a že na trávníku odevzdali maximum. Zato jim patří velký dík.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - M. Hyža [-] (77. H. Maršálek [-] ) , I. Šefčík [-] , T. Novotný [-] , R. Víšek [-] - Z. Šturma [-] , J. Hesek [-] , T. Polách [-] , T. Reška [-] - M. Švrček [-] , L. Pavlačka [-] (83. J. Mokrý [-] )

1. FC Viktorie Přerov
D. Neoral [-] - D. Hrabal [-] , M. Zimčík [-] (86. O. Havlíček [-] ) , L. Koláček [-] , J. Bubeník [-] , P. Bogdaň [-] - O. Kyselák [-] , L. Zaoral [-] (90. L. Dlouhý [-] ) , O. Václavíček [-] , D. Pavelka [-] - T. Blažkovský [-] (55. R. Kopecký [-] )

ŽK: 58. D. Hrabal , 87. O. Václavíček .
Hráči zápasu: T. Polách - D. Pavelka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 240. Rozhodčí: Machač Lukáš - KLEMENT Tomáš, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.