Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prekvapeni kola - Kolouch s Čalkovským sestřelili Hodonin


Branky


0

Jistě největší překvapení kola. Ždírec, který do divize přišel se stejným kádrem s jakým vyhrál KP (posílil pouze o Najmana) přehrál a porazil naposilovaný Hodonín, který chce aspirovat na postup do 3.ligy. První poločas favorit zvládl, ale ve druhém dostal třígólový direkt, který asi nikdo nečekal. Zápas rozhodly góly zkušených matadorů Čalkovského s Kolouchem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ždírec se favorita nezalekl

Kdo by od začátku čekal převahi Hodonína, ten by se mýlil, první čtvrthodinka patřila Ždírci.  Už ve 4. minutě musel poprvé Petráš zasahovat proti pokusu Pátka, kterého do šance vyslal Novotný. pak se v podobné situaci ukázali i hosté. Ve 14. minutě se do šance dostal Najman, ale hostující brankář byl proti. Poté se přeci jen začal prosazovat Hodonín, který několikrát domácí vykombinoval, ale ke gólu, či vyložené šanci to nevedlo. Ve 27. minutě se Hodonín dostal do vedení. Pátek podcenil dlouhý nákop na Šturmu, který si sám na brankáře veděl rady.

Nečekaný zvrat ve druhém poločase

Hodonín druhý poločas nezvládl. Nejprve v 59. minutě dal gól tradičně z trestného kopu Čalkovský, jenž Petráše svojí střelou trochu nachytal. V 77. minutě zahrával standartní situaci Fikar, a střelcem se stal druhý hráč se zkušenostmí z divize Kolouch. Tři body pro Ždírec potvrdil v poslední minutě zápasu střídající Klimeš.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce: Pro nás jsou to zlaté body. Proti jednomu z favoritů soutěže jsme však podali velmi dobrý výkon a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Od začátku jsme soupeře k ničemu nepouštěli, naopak hned na začátku měl tutovku Mrázek. V druhé polovině prvního poločasu nás soupeř několikrát vykombinoval, ale k šancím to nevedlo. Po padesáti metrovém nákopu jsme sice gól dostali, ale vedruhém poločase jsme z vlastní poloviny vyráželi často do brejků, které soupeř zastoval jen fauly. Zápas jsme díky nim otočili. Jsem spokojen jak se třemi body, tak zejména s výkonem.




Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - P. Novotný [-] , J. Smejkal [-] (67. J. Fikar [-] ) , M. Najman [-] (80. D. Dvořák [-] ) , P. Pátek [-] , R. Kolouch [-] (84. P. Klimeš [-] ) , L. Mrázek [-] , P. Čalkovský [-] , M. Kysilko [-] , K. Štukhejl [-] , R. Michalec [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - M. Hyža [-] , H. Maršálek [-] (80. T. Petrucha [-] ) , T. Novotný [-] , R. Víšek [-] - Z. Šturma [-] , T. Reška [-] , J. Hesek [-] , T. Polách [-] - L. Pavlačka [-] (80. J. Maršálek [-] ) , M. Švrček [-]

ŽK: 54. R. Kolouch , 93. P. Čalkovský - 23. M. Hyža , 76. T. Novotný .
Hráči zápasu: S. Pometlo , M. Najman - T. Polách .
Místo: tráva. Počet diváků: 142. Rozhodčí: Svoboda Radek - TRÁVNÍČEK Miroslav, KONDLER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.