3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice přehráli Polnou


Branky


0

V Kozlovících se nehrálo tak jasné utkání, jak by to mohlo vypadat. Jenže Polná nedávala góly ani z nejvyloženějších šancí a tak ji zbyli jen oči pro pláč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná zahrozila jako první, ve 2. minutě však její zakončení vychytal skvěle Kadlec. Pak však začali úřadovat útočníci Kozlovic. V 16. minutě se prosadil po standardní situaci Martin Král, o čtvrthodinu později přidal druhou branku zápasu Janoštík, který využil Galetkova počínání při souboji jeden na jednoho a jeho následného centru.

 

Ve druhém poločase Polná přidala, domácí místy zmáčka,. vytvořila si několik závarů ve vápně domácích, ale gól dát nedokázala. Dvakrát nastřelila tyč, množství šancí pochytal Kadlec. V 68. minutě vyšel domáccím brejk a Galetka definitivně rozhodl. 



Ohlasy k zápasu


FK Kozlovice
Roman Matějka, trenér Kozlovic: Hned v úvodních minutách Polná zahrozila a mohla jít do vedení. Měli jsme špatný vstup do utkání. Brzy jsme se však oklepali a pak do konce prvního poločasu byli lepším týmem. Dali jsme i dva góly, zvláště ten druhý byl po krásné akci. Ve druhém poločase byla polná lepší, zatlačila nás, měla několik závarů, dvakrát nastřelila konstrukci, opravdu jsme v té chvíli měli štěstí a držely nás zákroky brankáře Kadlece. Když se nám povedl brejk a zvýšili jsme na 3:0, tak tlak opadl a utkání se dohrávalo. Pomohlo i naše prostřídání, když do hry přišli čerství hráči.

Slavoj Polná
Vladimír Hekerle, trenér Polné: Zápas jsme nezvládli. Po pár minutách jsme vypadli ze hry a soupeř svoji převahu zužitkoval v 15. minutě vedoucím gólem. Pak jsme hru sice vyrovnali, ale soupeř po hezké křídelní akci své vedení navýšil. Do druhého poločasu jsme zvýšili aktivitu, nastřelili jsme dvě břevna, měli i další vyloženou šanci, ale gól jsme nedali. Škoda, asi by to zdramatizoval. Jak jsme se tlačili dopředu, tak soupeř podnikal nebezpečné brejky a po jednom z nich rozhodl. Co dodat, soupeř vyhrál zcela zaslouženě.



Sestavy


FK Kozlovice
P. Kadlec [-] - M. Dostál [-] , J. Tomčík [-] , D. Střelec [-] , M. Schlehr [-] , A. Galetka [-] (71. M. Axamit [-] ) , L. Kaďorek [-] , P. Sikora [-] (62. D. Hradil [-] ) , T. Heger [-] , M. Král [-] (76. P. Nevřela [-] ) , R. Janoštík [-]

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - Z. Kučera [-] , J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , J. Kubec [-] (76. J. Holub [-] ) , J. Urbánek [-] , P. Benda [-] (81. T. Holub [-] ) , P. Pražák [-] , V. Haala [-] (62. J. Klíma [-] ) , R. Caha [-] , Š. Bambula [-]

ŽK: 62. T. Heger , 89. P. Nevřela .
Hráči zápasu: P. Kadlec .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - SEDLÁČEK Tomáš, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.