0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 10:15

13.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot veze tři body


Branky


8

Souboj o třetí příčku jasně vyzněl pro hosty z Lanžhota.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Zápas o třetí místo nakonec jednoznačně vyzněl pro hosty, kteří o své výhře rozhodli už v prvním poločase. Ve 20. minutě si našel skákavý míč ve vápně Sabler a parádní bombou otevřel skóre - 0:1. Za deset minut nedokázal centr na zadní tyči odvrátit Adamec, Královič si vyměnil míč s Balážikem a sám před Veselým se nemýlil - 0:2. Ve 38. minutě utekl po pravém křídle rychlonohý Kosorin a s přehledem poslal míč do domácí sítě - 3:0. 

Hosté si vedení pohlídali

Hra v poli se vyrovnala a domácí celek si dokázal vytvářet nebezpečné příležitosti. Jenže co to bylo platné, když opět zahřmělo na druhé straně. A nešlo o ledajakou trefu. V 61. minutě domácí stoper Svoboda odkopem trefil Sablerova záda a míč zaplul do domácí brány - 0:4. Domácí se snažili alespoň o čestný úspěch. Po centru Buršíka ale hlavička Rejzka nemířila přesně, o chvíli později pak těsně minul také Buršík.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Nevím proč, ale potřetí za sebou nám vůbec nevyšel první poločas. Kvalitní soupeř to samozřejmě zužitkoval. Hosté mají obrovskou kvalitu a tři body získali zaslouženě.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Soupeře jsme neznali, ale podle tabulkového postavení jsme nečekali nic lehkého. Nakonec se ukázalo, že naše taktika funguje a zápas jsme měli od začátku pod kontrolou. Chceme hrát nátlakově, vysunutou se co nejvýše a pokud nemáme balon, chceme soupeře napadat, aby udělal chybu. Do Bystřice jsme odjeli prakticky v ideální sestavě, díky povedenému vývoji zápasu jsme do hry mohli pustit stejně jako v posledním domácím utkání všechny náhradníky. Kluci si šanci zaslouží, tvrdě trénují a je potřeba, aby hráli. Bylo vidět, že si zahráli s chutí, bavilo je to. A nakonec jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] (53. J. Rejzek [-] ) , F. Adamec [-] (46. M. Mazel [-] ) , A. Jiránek [-] (46. Š. Buršík [-] ) , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] (76. M. Hofmann [-] ) , P. Blaha [-] , V. Vraspír [-] , M. Svoboda [-] (81. D. Čech [-] )

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] (74. J. Lenhard [-] ) , P. Balážik [-] , T. Královič [-] (83. T. Morávek [-] ) , M. Totka [-] , N. Včelka [-] (46. J. Hromek [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , J. Kosorin [-] (83. R. Piši [-] ) , R. Sabler [-] (63. D. Kondrlík [-] ) , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

ŽK: 42. T. Vařejka , 55. M. Svoboda , 84. M. Malý - 11. N. Včelka , 51. P. Mikúšek .
Hráči zápasu: R. Sabler , T. Královič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pospíšil Michal - VOSTREJŽ Ivan, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:39
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 13:15
Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Bystřice se rozjela a doma si s Lanžhotem poradí.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 17:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:45

Tip: výhra domácích