Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov nad Vltavou doma přehrál Větřní


Branky


23

V sobotu po obědě přivítal Boršov nad Vltavou an svém hřišti Větřní. Domácí vsadili na důraz a agresivitu a to na soupeře platilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Filipa Pokorného určily ráz utkání

Již v desáté minutě otevřeli domácí skóre utkání, když se trefil útočník Filip Pokorný. Bohužel došlo ke zranění domácí rozehrávače Jana Grubera, které se ukázalo velmi jako velmi vážné a nakonec musel být hráč převezen do Českobudějovické nemocnice.. Domácí ale zranění svého leadera nijak nezasáhlo a pokračovali v dobrém výkonu. Zrněného Grubera nahradil v poli Richard Kofroň. Větřní mělo územní převahu ale k velké příležitosti se nedostali, dvakrát pohotově zasahoval dobře vyběhnuvší brankář Boršova Jan Budín.

Ve 28´ se ocitl na zadní tyči v šanci, po podskočeném centru Kofroň, ale levou nohou mířil hodně nad bránu. Chvíli poté skončila šance domácím po dalším centru do vápna pouze na tyči. Z následného rohového kopu našel Komrska ve vápně Pokorného a ten nebráněn v dobrém výskoku konečně skóroval... 2:0

Hosté se nevzdávali a pěkným fotbalovým momentem byla střela Trojáka po předchozím laciném obehrání protihráče, kterou efektně vytáhl z horního rohu v pohodě chytající Budín. Potlesk celého stadionu patřil obou hráčům. Hosté si stále drželi územní tlak, ale vytěžili jen přímý kop nastřelený do zdi a nedůrazné zakončení hlavou, které v pohodě chytajícímu brankáři domácích nenadělalo moc starostí.

Boršov hrozil především z rychlých brejků a po jednom z nich nevymíchal Pokorný ležícího brankáře a pohrdnul hattrickem do kabin.

Brejk neskončí gólem ani na druhé straně, v nadějné šanci míří útočník Větřní pouze do připraveného brankáře.

Ve 40´si dojde pro faul těsně za vápnem domácí Filištein, sám se postaví k rozehrání standardní situace a chytře najde na vápně osamoceného Benháka, který parádní placírkou utáhne nechytatelně na zadní tyč.. 3:0

 

42´ Pohledná rychlá kombinace po pravé straně po ose Pokorný Filistein Čuřik zakončuje Komrska hodně mino bránu.

Radek Řežáb přidal dvě branky domácích

Začátkem druhého poločasu  se samostatném brejku se ocitne domácí Čuřík, ale prováhal zakončení a nechá se zablokovat obráncem. Pěknou akci předvede Boršovský Řežáb kdy si vykličkuje z rohu vápna a střelou těsně mine bránu. Chvíli poté po sporném souboji o míč postupuje Boršov tři na jednoho a Řežáb naznačil nahrávku pod sebe a futsalově krásným gólem nachytá brakáře Větřní střelou na přední tyč a zvyšuje na 4:0 Další pohlednou akci po kombinaci Řežáb – Pokorný zakončuje na malém vápně do prázdné brány ve 100% šanci Čuřík ale neskutečně zahodí razantní střelou do břevna. Z ojedinělé šance Větřní prověří střelou z poza vápna hráč Podsklaský ale Budín chytá ve skvělé formě. Přetažený centr domácích ze strany vrátí do malého vápna pohotově Benhák, Kofroň sklepne hlavou na Řežába a ten uklidí v jasné pozici na 5:0 Po pravé straně zatáhne míč Filip Pokorný centruje dokonale přesně v situaci dva na jednoho na hlavu Čuříka a ten pálí svojí druhou absolutní tutovku do tyče. Benhák najde ze standardní situace Komrsku a ten hlavou těsně minul. Hosté se dočkají aspoň korekce výsledku, kdy skvělého Budína nachytá střelou přes zeď z přímého kopu nejlepší hráč Větřní Weinhard.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Lukáš Soukup: Utkání na 1.B třídu vcelku nadprůměrné ve vysokém tempu s velkou přehlídkou šancí a pěkných fotbalových momentů především na straně Boršova. Boršov dirigovaný zezadu zkušeným Benhákem si vypracoval velké množství šancí a mohl dát ještě více branek. V předu zlobili obranu Větřní především Pokorný a palič Čuřík, které zásobovali ze zálohy přihrávkami Řežáb s neúnavným Komrskou. Jedinou kaňkou na utkání bylo vážné zranění Honzy Grubera, kterému věnovali domácí hráči svoje vítězství a zároveň přejí rychlé uzdravení.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Tentokrát musím říct, že jsme zápas vůbec nezvládli a oproti zápasům v Loučovicích a s Frymburkem, jsme propadli ve všech směrech. Domácí byli tvrdý, důrazný a my jsme se s tím vůbec nesrovnali. Tím nechci říct, že soupeř hrál tvrdě, že by hrál nakonec zákeřně, naopak od domácích bylo vidět všechno v čistým duchu fair-play. Naopak my jsme se s tím vůbec nesrovnali a když už jsme chtěli být důrazný, tak jsme byli všude později a fauly tím vznikaly z naší strany. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě a gratuluji jim k vítězství. My si v týdny řekneme chyby a připravíme na Roudné. Soupeři gratulujeme a porážku bereme, že se musíme poučit z chyb a i taková porážka může pro nás být malé vítězství a posunout nás dál. Máme na čem furt pracovat. Takový fotbal je a my jsme jeden tým, všichni co jsme tam byly po základní jedenáctku, tak po náhradníky a nás trenéry jsme společně prohráli, jako jeden tým a příště jako jeden tým se budeme snažit vyhrát. Tentokrát si nikdo pochvalu nezaslouží, ale poděkování patří brankáři Standovi Maříkovi, kterého jsme udělali v pátek, aby nám přijel chytat. Za celý mančaft Stando díky!



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - F. Pokorný [-] , J. Gruber [-] (15. R. Kofroň [-] ) , V. Čuřík [-] , L. Komrska [-] , R. Řežáb [-] , T. Dvořák [-] , J. Lísal [-] , S. Čutka [-] , F. Benhák [-] , F. Filištein [-]

SK Větřní
S. Mařík [-] - M. Votýpka [-] (46. J. Poláček [-] ) , M. Votýpka [-] (72. R. Weinhard [-] ) , O. Dvořáček [-] (46. P. Kotlár [-] ) , M. Vávra [-] , P. Podskalský [-] , F. Soukup [-] , P. Vnuk [-] , M. Ješina [-] , M. Troják [-] , A. Krák [-] (61. T. Hromada [-] )

Hráči zápasu: F. Pokorný , R. Řežáb , F. Benhák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - PRINZ Štěpán, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Rýpar
Tip experta: remíza

V Boršově se hraje hodně složitě a myslím si, že Větřní tam dva body nechá.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů