0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:15

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza se zrodila na hřišti Kamenného Újezda


Branky


17

Kamenný Újezd přivítal Dolní Dvořiště. Oba týmy by se měly pohybovat na špičce tabulky a tak se dal očekávat kvalitní zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poctivá defenziva domácích

První poločas nabídl především poctivou defenzivu domácího týmu, který udržel všechny střelce hostí na uzdě a nepouštěl do žádných větších šancí. Hostům se nedařilo překonat výborně připravený domácí celek a ten naopak se snažil hrozit z brejků. Branka však nepadla aj ak se později ukázalo, tak ani druhý poločas žádnou nenabídl. 

Zápas branku nenabídl

Dolní Dvořiště ještě zvýšilo úsilí, ale na domácí celek to nestačilo. Naopak ten několikrát zahrozil a Jirkal musel řešit několik situací před svoji brankou. Zápas skončil bez branek a těžko říci, kdo je s bodem nakonec spokojený více. Dolní Dvořiště čeká za týden doma Dříteň a bude v zápase favoritem. Kamenný Újezd, čeká zápas na hřišti Frymburka, kde ho nečeká nic lehkého. 



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): V netradičním (pro nás ) čase , jsme si jeli do Kameňáku pro body. Vezeme jeden a za průběh zápasu si myslím, že spravedlivej pro oba. Domácí hráli na nás účinně a zejména první poločas poctivě bránili a my se nedokázali do ničeho dostat. Pár náznaků vždy odvrátili. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe , drželi míč na kopačkách, ale domácí ještě více zalezli a všechny naše náznaky a šance odvrátili mimo nebezpečí. Nemůžu říct, že se kluci nesnažili, ale určitě jsme schopny hrát jinak. Bohužel se také podepsala na našem výkonu absence Kouby, když musel do zápasu na beka Smolen, který laboroval cely týden s kotníkem, a zraněný Hami vydržel jen poločas. Po měsíci zranění se vrátil Tesař. Pochválit dneska musím juniora Pechu, který naskočil do druhého poločasu a opět, i když se ne vše povedlo, ukázal že jeho výkon jde nahoru zapas od zápasu. Pomalu a jistě nám roste další odchovanec do dospělého fotbalu. V Důležitých chvílích nás podržel Jirkal, který taky ukazuje, že je v brance jistota. My se teď musíme připravit na Dříteň.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - J. Komberec [-] , M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] , M. Samborský [-] - A. Prokop [-] , M. Sládek [-] , A. Černý [-] , D. Průdek [-] , J. Havlíček [-] - M. Svobodný [-] (90. L. Prokeš [-] ) -

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - M. Urazil [-] , M. Hami [-] (46. P. Pecha [-] ) , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , F. Sulzer [-] (68. J. Kříž [-] ) , J. Krenauer [-] , D. Smolen [-] , J. Kubík [-] (63. T. Zeman [-] ) , L. Doucha [-] (86. P. Hošek [-] ) , J. Macanovič [-]

ŽK: 48. D. Průdek , 80. M. Svobodný , 84. P. Petkov - 13. M. Urazil , 45. D. Smolen , 54. L. Doucha , 76. J. Kříž .
Hráči zápasu: J. Komberec , M. Samborský - M. Jirkal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - BARVA Karel, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Dopolední utkání, navíc v neděli, nebude pro Dolňák úplně ideální. Trenér Štefan Bršťák si ale na tenhle ročník postavil opravdu dobrý tým a body by měli shrábnout hosté. Jenomže v Kameňáku se nehraje úplně příjemně a vzhledem k tamnímu hřišti bych to viděl na zápas, který bude doprovázet více soubojů. Dvořiště má ale tým kvalitní natolik, aby to zvládlo.

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Tak tady volím 2, překvapivě :-D Zápas bude určitě těžký a vyrovnaný, navíc se hraje v neděli ráno, na což nejsme někteří vůbec zvyklý. A doufám, že cestou do Kameňáku nebudeme muset vyzvedávat půlku týmu na Holkově :-D Ale i tak doufám, že nějaký bod, ideálně 3, přivezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů