1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma porazil Boršov nad Vltavou


Branky


16

Frymburk přivítal doma Boršov. Oba týmy dělil před utkáním v tabulce jediný bod a tak se dal čekat vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Šisler se trefil už v sedmé minutě

Domácí tým šel do vedení po chybě boršovského gólmana, střelcem byl domácí střelec Jan Šisler 1:0. Po gólu však domácí Frymburk nehrál moc dobře, ztrácel celkem rychle míče a tím dostal soupeře do hry. Boršov se postupně zlepšoval a přebral otěže zápasu. Domácí tým se naopak herně trápil.

 

Branka už nepadla

Hostujicí Boršov měl herní převahu, ale vstřelit branku se mu nepodařilo. Když, už rozvlnil síť domácí branky po standardní situaci, tak nebyl branka pro ofsajd uznána. Domácí tým se soustředil hlavně na obranu a to se mu vyplatilo. Né moc záživný zápas skončil výhrou domácích. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Povedlo se nám jít brzo do vedení, ale nehráli jsme tak, jak jsme chtěli. Hosté se postupně dostávali víc a víc do hry, čemuž jsme pomohli naším špatným výkonem - nepodrželi jsme míč, vepředu jsme nedokázali dohrát slibně vypadající akce,... pro nás vítězství, ze kterého bolely fanoušky oči. Děkujeme jim za podporu, snad příště předvedeme lepší výkon.




Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - L. Matúš [-] (87. T. Kaňa [-] ) , F. Mertl [-] , J. Ribár [-] , R. Mertl [-] , F. Malina [-] , K. Malák [-] (63. M. Mrázik [-] ) , L. Brůha [-] (46. T. Pavlík [-] ) , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , O. Malák [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - S. Čutka [-] , M. Mareš [-] , L. Fessl [-] (30. T. Kéri [-] ) , F. Pokorný [-] , Z. Německý [-] , J. Lísal [-] , R. Řežáb [-] , U. Shantuov [-] (12. F. Benhák [-] ) , R. Kofroň [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 64. F. Malina , 87. J. Šisler - 44. R. Kofroň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Milan - , MICÁK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: remíza

Postaví se proti sobě dva vyrovnané celky a tak očekávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Teď se nám zápas celkem povedl, hlavně od zadu hrajeme zodpovědně. Uvidíme jak se sejdeme, ale věřím že Boršov přehrajeme a zvítězíme. Už jen proto, že Jan Šuník ten den má oslavu 60.narozenin. Dáme mu přijemný dárek 3:0!!