3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště porazilo Větřní


Branky


20

V posledním podzimní kole přivítalo Dolní Dvořiště fotbalisty Větřní. Domácí tým byl favorit a nakonec to v zápase potvrdil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Dolní Dvořiště bylo od začátku lepším týmem, ale proti nadšeně bojujicím hostím se jim nedařilo ve finální fázi. První poločas tak fanouškům žádnou branku nenabídl.

Zápas zlomil nádhernou brankou Šimon Štifter

Druhý poločas se už domácím začalo střelecky dařit. Vše odstartovala nádherná branka domácího Šimona Štiftera, který se trefil z vlastní poloviny hřiště a zlomil tak odpor bojujících hostí 1:0. O pár minut později se prosadil Michael Tesař a DOlní Dvořžiště vedlo 2:0. Zápas i nadále kontrolovalo a Ondřej Kouba završil výsledek brankou na 3:0. Dolní Dvořiště má po podzimu 25 bodů a ztrácí na první místo 6 bodů. Větřní je na osmém místě a má 16 bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme chtěli poslední zápas podzimu zvládnout a vyhrát. Povedlo se i když se výhra nerodila lehce. Soupeř vůbec nehrál špatně a minimálně bod si chtěl odvézt . První půle nás zastihla opět v neproměňování šancí. Co dokážeme zahodit se jen tak nevidí. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že budeme hrát stejně aktivně a věřili jsme, že nám to tam začne padat. K vítězství nás nasměroval kapitán Štifter, který opravdu vystřihl velkou parádu, když se trefil z vlastní poloviny hřiště. Zápas jsme pak měli pod kontrolou a přidali další branky. Nejsem zvyklej komentovat rozhodčí. Ale při vší úctě k těmto lidem. Chápu, že to nikdo nechce dělat, ale lepší, než pískat takhle, to je lepší nepískat vůbec. Zaplať pánbůh, že byl zápas z obou stran hrán v poklidu. A mezi lavička jsme se tomu mohli jen zasmát. Rozhodčího jsem tedy nepochválil, ale pochválit musím všechny. Jak za Zápas, tak za celou podzimní sezónu. Už teď se těším až se nám to zase rozběhne.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Poslední zápas podzimu jsme prohráli 3:0 u kvalitního soupeře. Poločas jsme drželi krok a byl bez branek a bojovali jsme. Zápas rozhodnul opravdu krásný gól domácího hráče, kdy prokázal fotbalový přehled, myšlení a z vlastní poloviny poslal míč do brány. I jako trenér soupeře jsem musel zatleskat a smeknout klobouk a o tom fotbal je o těchto krásných momentech. Domácí tým pak už byl lepší a vyhrál zaslouženě, ale kluci poslední zápas odmakali a zaslouží pochvalu za to. Ale kdo nezaslouží pochvalu ani potlesk je hlavní rozhodčí. To co předváděl, absolutní necit pro hru na obě strany. Tenhle člověk je úplně mimo tenhle sport. Já můžu poděkovat jen domácím a našim klukům že jsme zápas odehráli v nějakém duchu fair-play. A toho chlapce bych chtěl požádat ať nepíská tenhle sport. Je úplně mimo, ať třeba doma plete svetry teď na zimu, to bude užitečný k něčemu aspoň, ale fotbal fakt ne. To je jako kdybych se teď rozhodnul, že začnu jezdit rallye a přitom nemám ani řidičák. Soudnost musí být!! Jinak přeji všem krásný odpočinek a na jaře ať se ve zdraví vrátíme všichni.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - M. Hami [-] , M. Urazil [-] (46. T. Zeman [-] ) , O. Kouba [-] , Š. Štifter [-] , P. Pecha [-] (67. M. Tesař [-] ) , L. Doucha [-] , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] (46. J. Macanovič [-] ) , F. Sulzer [-] (55. M. Tesař [-] ) , J. Kubík [-] (74. P. Hošek [-] )

SK Větřní
M. Votýpka [-] - M. Ješina [-] , A. Krák [-] , P. Vnuk [-] - F. Soukup [-] , M. Vávra [-] - P. Podskalský [-] - T. Hromada [-] (76. T. Kalkuš [-] ) , P. Kotlár [-] , M. Karfík [-] (76. M. Hüttner [-] ) , O. Dvořáček [-]

ŽK: 21. Š. Štifter , 79. M. Tesař - 43. M. Ješina , 51. T. Hromada , 79. A. Krák .
Hráči zápasu: J. Krenauer , Š. Štifter .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrovátka Jan - TAUBER Lukáš, HOŠEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dolní Dvořiště zápas zvládne a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích