1:1
(0:0)
47. J. Houda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 10:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice C si s Bělčicemi body rozdělily


Branky


19

Do Záblatí, kde své domácí zápasy hraje C tým Prachatic, přijely Bělčice. Oba dva týmy na tom byly před utkáním v tabulce velice podobně, a tak se dal čekat vyrovnaný duel. To se nakonec i potvrdilo, když po bezbrankovém prvním poločase vstřelila obě mužstva ve druhé půli po jednom gólu a body se tak dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

První poločas utkání mezi prachatickým C týmem a Sokolem Bělčice nenabídl zrovna atraktivní podívanou. Utkání svedlo proti sobě dvě vyrovnaná mužstva, a tak se hrálo spíše ve středu pole bez výraznějších šancí na jedné či druhé straně. Branku první dějství nenabídlo, do kabin se tak šlo za remízového stavu 0:0.

Ve druhé půli vstřelily oba týmy jednu branku

Druhý poločas začal hned vstřelenou brankou hostujícího týmu. Ve 47. minutě zahrával bělčický Martin Ráž rohový kop, kterým našel přesně hlavu Jakuba Houdy. Ten přesně umístěnou střelou otevřel skóre zápasu a poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Domácí se snažili o vyrovnání zápasu a to se jim povedlo v 66. minutě. Bělčice chybovaly v rozehrávce, čehož využil Václav Šabršula, který překonal brankáře hostí a srovnal skóre zápasu na 1:1.

 

Přestože se oba týmy snažily strhnout vítězství na svou stranu, ani jednomu se to již nepodařilo, a tak se Tatran Prachatice C se Sokolem Bělčice rozešly nerozhodně po remíze 1:1 a oba si do tabulky připisují po jednom získaném bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš: "Nakonec jsme získali dobrý bod. Začali jsme velmi dobře, pak nás podržel brankář Dražan. Zápas se odehrával ve středu pole, byl to spíš boj. Ve druhé půli jsme ze třetí šance hlavou dali vedoucí gól, další jsme bohužel nepřidali. Po špatné malé domů domácí vyrovnali, čímž jim narostla křídla a zatápěli nám. Nakonec jsme byli rádi, že jsme ukopali remízu."



Sestavy


FK Tatran Prachatice C
J. Hopfinger [-] - M. Janošťák [-] , V. Šabršula [-] , M. Kotrch [-] , P. Řezník [-] , J. Hrbek [-] (80. V. Sova [-] ) , D. Lachkovič [-] , B. Pravda [-] (76. P. Hlouška [-] ) , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-]

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - M. Hrkel [-] , J. Houda [-] (52. J. Jelínek [-] ) , K. Hanzlík [-] (79. T. Ježek [-] ) , K. Zeman [-] , O. Páca [-] , J. Vejšický [-] (62. L. Mach [-] ) , A. Ježek [-] , M. Hevera [-] , V. Mach [-] , M. Ráž [-]

ŽK: 31. V. Šabršula , 72. M. Kotrch - 69. M. Hrkel .
Hráči zápasu: V. Šabršula - M. Ráž .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - PETRIČÁK Daniel, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

V Záblaátí, kde Céčko Prachatic hraje se domácí ukáží v dobrém světla a naváží na solidní výsledky posledních kol.

Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí vyhrají Prachatice.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Věřím že opět si domácí tým v Záblatí nenechá vzít body a zvítězí.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích