Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro vzalo Lhotu na umělku. Ta se z toho vzpamatovala až po přestávce


24

Baník Stříbro se před utkáním rozhodlo zvolit taktiku se změnou hrací plochy, jelikož tomu možná i samotný terén vybízel. Ve Stříbře je dlouhodobě hrbolatý terén, ale i menší umělka měla zahrát určitou roli. Lhota se s tím nakonec dokázala vypořádat, ale dlouho jí to trvalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny dával Kolena

Než se lhotští hráči přizpůsobili na umělý povrch, už lovili míč ze své sítě. Ve 3. minutě se totiž prosadil kapitán Stříbra Radek Hřebík, který poslal svůj tým do vedení. To vydrželo celkem dlouho, až v jednadvacáté minutě se radovali hosté. To síť za Dolejšem rozvlnil Matěj Kouřil.

 

Jenže před koncem poločasu se z protiútoku prosadili domácí. Konkrétně střelec Jiří Kolena, který tak vsítil klasického šatňáka, po kterém se musel hostující celek hodně psychicky srovnat.

 

 

 

Rychlý obrat rozhodl

Do druhého poločasu nastoupili hosté v jiném rozestavění a domácí obraně to jistě dělalo velké problémy. Už ve 49. minutě srovnal na 2:2 David Křížek, a o tři minuty později jej gólově následoval Jakub Zdvořáček

 

Stříbro bylo následně jak opařené a hosté se začali více prosazovat. Kombinační hrou si vytvářeli množství šancí a jednu z nich v 68. minutě zakončil i Jakub Horník, který tak definitivně stvrdil výhru Lhoty na stříbrském hřišti. V závěru se pak ještě svou parádní střelou blýsknul znovu David Křížek, který si naskočil na odražený míč a volejem ve vzduchu stříhnul míč přesně do vinglu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Opět jsme se nedopracovali až k vytouženým třem bodům. První poločas patřil nám, kdy poločasový výsledek mohl skončit ještě mnohem větším rozdílem. Do druhého poločasu jsme ovšem nastoupili hodně vlažně a zkušený soupeř nás za to zaslouženě potrestal a po zbytek utkání už si dokázaly hosté výsledek pohlídat.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Před utkáním nás domácí celek zaskočil tím, že nám oznámil, že se bude hrát na umělce. Někteří hráči na to nebyli úplně vybavení, i když Stříbro má dlouhodobě avizováno, že může využít i umělý povrch, ale vůbec jsme to v sobotním počasí nečekali. Takže se některým přiváželi kopačky a turfy i 10 minut před úvodním hvizdem. Umělka je malá a o to více zde bylo soubojů. První poločas od nás byl hodně vlažný, na malém hřišti se kopal míč z vápna do vápna a z toho vyplynuly i šance domácích. Ve druhém poločase jsme přeházeli sestavu tak, abychom byli silnější a vyšší do soubojů. To se nakonec vyplatilo, dali jsme dva rychlé góly a postupně pak vedení navyšovali. Perličku v závěru do šibenice vystřelil nádhernou střelou David Křížek.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] , J. Korynta [-] (68. D. Kasl [-] ) , O. Pavlas [-] , A. Kohut [-] , R. Skopový [-] , T. Vejvoda [-] , M. Vyšín [-] , J. Kolena [-] , M. Vyšín [-] (80. M. Haas [-] ) , R. Hřebík [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - M. Kouřil [-] , J. Langer [-] , P. Suda [-] - M. Paul [-] , J. Horník [-] , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] , J. Zdvořáček [-] (86. P. Kalabza [-] ) - D. Křížek [-] (84. V. Sulek [-] ) , J. Eliášek [-] (46. V. Suda [-] )

ŽK: 57. A. Kohut , 66. O. Pavlas , 70. D. Kasl - 6. M. Kouřil , 57. J. Rojík , 83. D. Křížek .
Hráči zápasu: D. Křížek , M. Paul .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - SCHNEIDER Josef, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Nykles
Tip experta: výhra hostů

Naše marodka sice nebere konce, ale třikrát po sobě rozhodně prohrát nechceme!!!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů