2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze špičky tabulky vyhrála Bíteš


Branky


0

Magnet 7. kola se podle mnohých hrál dnes v Ve Velké Bíteši. Domácí si minule zahráli na hřišti Jemnicka o první příčku a dnes si v podstatě střihli repete s Okříškama. Ty měli na třetí pozici po minulé výhře nad Přibyslaví  jen o bod méně než vedoucí duo Jemnicko - Velká Bíteš a možno tedy trochu spekulativně říci, že při zaváhání Jemnicka se dnešní vítěz stane vedoucím týmem Krajského přeboru. Zároveň se jednalo o konfrontaci výborně chytajících brankářů - domácího Libora Fialy a hostujícho Karla Janouška. Dlouho remízový a bezbrankový zápas zlomil až v 81. minutě gól domácího Valsy. Bíteš nakonec brala všechny body po vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra bez brankových příležitostí

Začátek atraktivního zápasu z čela tabulky byll opatrný, oba týmy hrály obezřetně, s cílem neudělat chybu. Bojovný fotbal přinesl první větší příležitost v 15. minutě, ale domácí kanonýr T. Dvořák sám před Fialou v brance Okříšek neuspěl. Brankář hostí jeho pokus vytáhl na roh. Pak se hrálo od vápna k vápnu bez většího vzruchu. Hosté se mohli dočkat po zaváhání domácího brankáře K. Janouška, ten však svoje zaváhání při rozehrávce dokázal napravit. Okříšky se ještě dostaly do přečíslení dva na jednoho, ale nic z toho nebylo. Bíteš si svoji druhou větší šanci vypracovalal v 35. minutě. Před Fialou byl opět v dobré pozici Dvořák, avšak nedokázal zpracovat míč. Poločas se tak hrál bez branek.

Parádní akce domácích z poslední desetiminutovky rozhodla

Ve druhé části pokračovala opatrná hra, zaměřená na dobrou defenzívu obou týmů. Až do posledních deseti minut se šance rodily sporadicky. Domácí měli pár standardních situací, nic z toho nebylo. Po jedné z nich se přetažený centr dostal až na volného T. Mrňu, jeho křižná střela se mezi tři tyče nevešla. Rozuzlení celého zápasu přišlo až v 81. minutě. Bíteš výborně zakombinovala na jeden dotek, míč zatáhl po straně David Rozum a jeho centrovaný balón si našel Radek Valsa a ten poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté po obdržené brance hru otevřeli a ve spěchu udělali ještě jednu chybu. Brankář Fiala se pustil do kličky, míč mu uloupil střídající Marek Vařílek a uzavřel skóre - 2:0. V nervózním závěru ještě hostující Dočekal viděl červenou kartu, domácí si výhru již pohlídali a drží krok s vedoucím Jemnickem.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Josef Jelínek, vedoucí Velké Bíteše: Zápas byl dlouho vyrovnaný a patrně remízový. Rozhodla naše parádní akce ze závěru utkání, po které jsme šli do vedení a aktivní hrou si utkání již pohlídali.. Za výhru jsme samozřejmě rádi, drží nás dál na čele tabulky.

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Dnes se hrál opatrný a vyrovnaný duel. Šance se většinou rodily jen po standardkách , ze kterých se nic neurodilo. Zápas rozhodla jedna vydařená akce domácích, po které se Bíteš ujala vedení. Já musím naše kluky pochválit za bojovnost, škoda, že jsme remízový zápas nedotáhli k bodu..



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , T. Mrňa [-] (85. M. Vařílek [-] ) , L. Střecha [-] , L. Kerber [-] - P. Antoš [-] (76. J. Pokorný [-] ) , M. Ivančík [-] (58. J. Horký [-] ) , R. Valsa [-] , T. Nekuda [-] - D. Rozum [-] , T. Dvořák [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - Z. Ryšavý [-] (70. P. Dubský [-] ) , J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , O. Široký [-] - O. Benda [-] , T. Dočkal [-] , J. Jůza [-] (83. R. Ryšavý [-] ) , M. Dočekal [-] - L. Rampír [-] , V. Bastl [-] (72. M. Zeman [-] )

ŽK: 35. T. Mrňa , 80. L. Kerber - 14. V. Voda , 20. O. Benda , 73. P. Dubský , 89. M. Dočekal . ČK: 90. M. Dočekal .
Hráči zápasu: L. Střecha , R. Valsa - V. Voda .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.