P. Škacha 63. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš opět neporažena, veze 3 body z Přibyslavi


Branky


63. P. Škacha (p.) - 17. O. Mucha , 78. T. Dvořák
0

Příjemné překvapení z Přibyslavi dnes vyzvalo Velkou Bíteš. Na podzim dobře hrající domácí poprvé prohráli až v minulém kole na hřišti vedoucího Jemnicka a s dosavadními 7 body mohou být u Sázavy spokojeni. Ale rádi by dnes získali další tři. V cestě však stála Bíteš, která po 4 kolech ještě nepoznala hořkost porážky. Minule k ní měla blízko, ale v závěru dokázala s Polnou vyrovnat z pokutového kopu. Diváci se tak mohli těšit na zajímavý duel, který nakonec vyzněl lépe pro hosty. Ti si odváží tři body za výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibyslav si za celý poločas nevytvořila vážnější příležitost

Domácí mužstvo nastoupilo s pozměněnou sestavou oproti minulým utkáním. Taktika hostů byla od začátku zřejmá, neboť v základní sestavě bylo hned kvarteto hráčů přesahující 190 centimetrů a Bíteš tak měla od začátku převahu ve vzdušných soubojích. I přesto e dá říct, že domácí se po celý zápas uchylovali k dlouhým nákopům nebo centrům, které pozorná a dobře disponovaná obrana hostů v poklidu odklízela do bezpečí. Naopak hosté byli po většinu zápasu nebezpečnější a zejména v prvním poločase musel domácí podržet golman Adam Sybera. Nestačil pouze na střelu z 16.minuty, kdy Ondřej Mucha vystřelil Syberovi do protipohybu a střela si přes tři hráče našla cestu do sítě - 0:1. Domácí si za celý první poločas nevytvořili nějakou větší šanci, a tak se šlo i za tohoto stavu do kabin

Hosté v nervózním závěru strhli vítězství na svoji stranu

Ve druhém poločase hosté trochu vyklidili pole a přibyslavští , v sestavě již s Jaromírem Vopršalem,  přece jen začali ohrožovat branku Velké Bíteše. V 65.minutě byl faulován ve velkém vápně právě střídající Jaromír Vopršal a Pavel Škacha z nařízené penalty s přehledem vyrovnal. To domácí vcelku nakoplo a hostitelé rozehrávali v krátké době dva přímé kopy z hranice šestnáctky, leč neúspěšně. To potrestali hosté v 75.minutě, kdy se po volném přímém kopu nejlépe zorientoval hostující útočník a poslal Bíteš v nervózím závěru do vedení. Domácí se až do konce snažili vyrovnat, ale všechny jejich útočné výpady uhájila obrana, případně brankář. Bíteš tak uhájila svoji podzimní neporazitelnost a je v tabulce druhá, jen o horší skóre za Jemnickem.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér SK Přibyslav: Bylo to vyrovnané utkání, kterému by slušela více remíza. Hra byla po celý zápas vyrovnaná, s minimem šancí v prvním poločase. Po změně stran se hra trochu otevřela a do pár šancí jsme se dostali. Ale brankář Janoušek na straně Bíteše byl famózní, lepší výkon jsem v KP ještě neviděl. Závěr byl zbytečně nervózní, k čemuž výrazně přispěl nepřesný sudí Voneš.

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: V první půli jsme byli lepší a zaslouženě vedli. Domácí po změně stran vystřídali a zlepšenou hrou se vrátili o zápasu. My jsme na to dokázali zareagovat a zvýšenou aktivitou jsme domácí zatlačili. A i když nám z nepochopitelných důvodů sudí odepřeli nejprve odpískanou a pak odvolanou penaltu, tak jsme dokázali zápas rozhodnout a myslím, že zaslouženě vyhrát!



Sestavy


SK Přibyslav
A. Sybera [-] - M. Rosický [-] (46. J. Žalud [-] ) , M. Strašil [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] - M. Jaroš [-] (58. J. Vopršal [-] ) , M. Krčál [-] , P. Škacha [-] , S. Pochop [-] (86. R. Musil [-] ) - L. Adamec [-] , M. Vopršal [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , L. Střecha [-] - D. Rozum [-] (76. J. Jelínek [-] ) , T. Nekuda [-] , P. Antoš [-] , O. Bartošek [-] , M. Ivančík [-] - O. Mucha [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 42. M. Rosický , 71. M. Vopršal - 60. L. Střecha , 71. O. Mucha , 90. J. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Vopršal - K. Janoušek , L. Střecha .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.