2:1
(1:0)
82. J. Pikl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky mají na začátku formu, odnesl to Humpolec


Branky


37. V. Bastl , 83. J. Jůza - 82. J. Pikl
0

Okříšky minule vyhrály derby v Moravských Budějovicích a doma se poprvé představily proti Humpolci, loňskému aspirantovi na postup, který v 1. kole ztratil vítězství ve Velké Bíteši v 90. minutě. Domácí si v tomto duelu na favorita vyšlápli a po 2. kole vedou překvapivě soutěž s plným počtem bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nevydrželi v jedenácti ani do poločasu

Za slunečného počasí začalo utkání z obou stran opatrně.  Hosté se snažily kombinační hrou dostat domácí pod tlak. Domácí obrana pozorně bránila. Domácí se dostali k vážnějšímu ohrožení hostující branky v 25. minutě, když se kolem obránce otočil Petr Dubský, ale jeho střela skončila vedle. Vzápětí mohlo udeřit na druhé straně, když těsně před Fialou tečoval střelu hostí Pikl těsně vedle. Ve 36. minutě zahrával domácí O. Široký trestný kop z hranice šestnáctky a Vít Bastl hlavou poslal domácí do vedení.  Hosté se snažily ještě do poločasu vyrovnat, ale zbytečně je oslabil R. Dalík, který byl za strčení do soupeře ve 43. minutě vyloučen.

Okříšky v závěru urvaly vítězství

Do druhého poločasu po bouřce v kabině hostů nastoupili hosté s přáním zkorigovat výsledek. Největší šanci měl v 46. minutě Málek když se ocitl sám před Fialou ani na dvakrát jej nepřekonal. Další šanci měl hostující Kratochvíl v 70. minutě, když jeho střela v hranice šestnáctky skončila vedle Fialovy branky. Hosté se dočkali vyrovnání v 81. minutě, když chybu domácí obrany potrestal Jiří Pikl – 1:1. Hosté se však z vyrovnání dlouho neradovali. V 82. minutě se dostal k míči domácí Jaroslav Jůza a po sprintu odcentroval od brankové čáry - míč k překvapení všech skončil po odrazu od vzdálenější tyče v brance hostí. Domácí poté ubránili všechny pokusy hostí o vyrovnání a porazili aspiranta na postup.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Martin Mašek, asistent trenéra Okříšek: Je to pro nás samozřejmě úspěch. Humpolec byl favoritem a my jsme ho během první půle i přehrávali. Pak soupeř zkvalitnil hru, hlavně jeho šikovní záložníci a nebezpečný J. Pikl nám dělali velké starosti. Zápas i s pověstným štěstíčkem rozhodl náš nejlepší hráč J. Jůza.

AFC Humpolec
Martin Padrnos, asistent trenéra Humpolce: Utkání rozhodla první půlka, po které jsme měli vést. I tak jsme to mohli zvládnout vítězně. Pak když už vyrovnáme tak přijde smolný gól na 1:2. Musím však podotknout, že zápas byl ovlivněn nepovedeným výkonem sudího..



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Tekal [-] , J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , Z. Ryšavý [-] - J. Jůza [-] , P. Dubský [-] (62. L. Rampír [-] ) , O. Široký [-] (75. R. Ryšavý [-] ) , M. Dočekal [-] - V. Bastl [-] (87. J. Ježek [-] ) , M. Zeman [-]

AFC Humpolec
J. Novák [-] - T. Kopic [-] , D. Procházka [-] , M. Kratochvíl [-] , T. Pícha [-] - M. Podoba [-] (61. D. Alt [-] ) , L. Bláha [-] (61. O. Tomovič [-] ) , D. Šerý [-] , J. Málek [-] - J. Pikl [-] , R. Dalík [-]

ŽK: 38. V. Voda , 78. M. Dočekal , 90. L. Rampír - 39. T. Pícha , 44. R. Dalík , 53. M. Kratochvíl . ČK: 44. R. Dalík .
Hráči zápasu: M. Zeman , J. Jůza - J. Pikl .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.