1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmy ze spodní části tabulky se rozešly smírně


Branky


0

K utkání nastoupili celky ze spodní části tabulky. Domácí chtěli prolomit šňůru posledních neúspěchů. 120 diváků sledovalo vyrovnané utkání, kdy po první půli měli k vítězství blíže domácí, ale hostům se ve 2. půli podařilo srovnat. Zápas samotný byl ale bez většího množství šancí, a tak si každý z protivníků odnesl ze zápasu po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Utkání bylo od začatku ovlivněno velmi silným větrem. V první půli hráli po větru domácí a také celý první poločas diktovali tempo hry. Po zásluze tedy dali také první gól. Ve 40. minutě se k přímému kopu postavil Jančík, kterému se povedlo prostřelit zeď a také překonat hostujícího brankáře - 1:0. Do konce poločasu se už ani jeden z týmů nedostal k žádné vážnější šanci, a tak šli domácí do kabin s jednobrankovým vedením.

Druhý zase pro hosty

Ve druhém poločase se hra trošku vyrovnala a začali hrozit i hosté. Zápas byl stále velmi ovlivňován větrem a šancí bylo velmi málo. K jedné stoprocentní se domácí přece jenom dostali, ale bohužel pro ně se jim ji nedokázalo proměnit. Nedáš - dostaneš. V 73. minutě bylo srovnáno. O srovnání stavu se postaral Forejt, který nádherným volejem propálil vše, co před ním stálo - 1:1. Posledních 15 minut bylo z obou stran velmi hektických, ale nikomu už se nepodařilo skórovat. Oba týmy se tedy museli spokojit jen s remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka - trenér Speřic: Dnes to byl zápas o 6 bodů. Potřebovali jsme prolomit šňůru neúspěchů, které se nás v poslední době drží, ale bohužel se nepovedlo. Dali jsme gól z přímého kopu, hosté ale srovnali nádhernou střelou Forejta. My jsme měli ještě jednu velkou šanci, kteru jsme mohli rozhodnout zápas, ale nepovedlo se. Remíza je pro nás ztráta.

TJ Sokol Leština
David Hospodka - trenér Leštin: Celý zápas byl ovlivněn větrem. Domácím se sice povedlo jít do vedení, ale nám se podařilo srovnat výstavním volejem Forejta. A nakonec se nám povedlo urvat bod, za coč jsme rádi.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - T. Vrzalík [-] , D. Vlček [-] , M. Pohan st. [-] , M. Čermák [-] - D. Jančík [-] , M. Eremiáš [-] , L. Ganobjak [-] (71. J. Svoboda [-] ) , P. Honzárek [-] (88. J. Holenda ml. [-] ) - D. Morava [-] , M. Pohan ml. [-]

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - J. Proněk [-] , M. Čáslavský [-] , J. Karel [-] - L. Aubrecht [-] (62. L. Sobek [-] ) , J. Pajer [-] , L. Prchal [-] , M. Forejt [-] - J. Mišovic [-] , M. Bráník [-] (82. P. Čejka [-] ) , P. Poul [-]

ŽK: 74. M. Bráník , 82. L. Sobek , 84. J. Proněk , 90. P. Čejka .
Hráči zápasu: D. Vlček , D. Jančík - J. Karel .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.