2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina doma těsne prohrála s Těškovicemi


Branky


53. F. Gruň , 89. P. Boček - 57. M. Krayzel , 60. J. Šenk , 66. M. Krayzel
17

Těškovice daly o jednu branku víc a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V nedělním zápase Vřesina přivítala mančaft z Těškovic. Už v 5. resp. 8. minutě vychytal hostujícího Matěje Krayzela domácí brankář Lampart. Po deseti minutách mířil Vavrečka těsně vedle. Po čtvrthodině hry si naběhl do vápna vřesinský Gruň, ale mířil jen těsně vedle. Ve 20. minutě trestný kop kapitána Šenka vychytal Lampart. Ve 25. minutě aut Rončky našel Vojtěcha Kociána, který ale zamířil jen těsně vedle tyčky. Ve 39. minutě našel Boháč autem hlavičku Gruně, ale ten poslal míč těsně vedle. Těsne před pauzou se ještě dostal do šance Boček, ale jeho pous včasným vyběhnutím zlikvidoval brankář. V úplně poslední minutě Boček, Boháč a Vojtěch Kocián přetaktizovali svůj rychlý brejk, až z toho nic nebylo. 

Těškovice daly o gól víc

Branky začaly padat až po pauze. Do vedení se dostala Vřesina v 53. minutě, když Ondřej Kocián potáhl míč přes celé hřiště, našel Bočka, jehož centr přistál u Gruni, který placírou nedal brankáři šanci – 1:0. Těškovice vyrovnaly o pět minut později, když si Matej Krayzel narazil s Kupkou a mezi obránci poslal míč nechytatelně k tyči – 1:1. Po hodině hry byl faulován Matěj Krayzel a Šenk s přispěním obrany zamířil mimo brankářův dosah – 1:2. V 66. minutě prošel přes celou obranu Matěj Krayzel a opět zamířil k tyčce – 1:3. Vřesina se pak vrhla do útoku, ale šance Gruně a Bočka zůstaly nevyužity. V 88. minutě byl ještě navíc k tomu vyloučen domácí Mrázek. Vřesina se pak už jen zmohla na korekci skóre, když standardku Čecha prodloužil so sítě Boček – 2:3.

 

Vřesina jede příští zápas do Štítiny. Těškovice budou hostit Litultovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V zápase, kdy jsme měli docela lepenou sestavu a hráči měli buďto zranění z předchozích utkání nebo již mají za sebou jiné aktivity, které je staly více sil než by bylo potřeba pro tento zápas se hrálo s hodně nepřesnostmi a chybami, ale také díky tomu hodně takticky. Ve druhem poločase se hra radikálně zlepšila a bylo tam vidět více útočných šanci, ale hrubé individuální chyby nás sráží ještě níže. Jedinou pozitivní chvilku vidím v zapracování žáků Alexe a Matěje do sestavy, kteří se hned ve svých prvních startech blýskli několika skvělými souboji. Ještě bych chtěl dodat, že bych chtěl poděkovat hráčům za výkon na hranici zdravotních možností.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Byli jsme kombinačně lepší mužstvem, vytvořili jsme si více brankových šancí a naší herní převahu jsme ve druhé půli korunovali třemi branka. Vezeme tak domů cenné tři body.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - F. Gruň [-] (85. A. Thiemel [-] ) , P. Boček [-] , R. Cigán [-] , V. Kocian [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , O. Kocián [-] (74. P. Koval [-] ) , T. Mrázek [-]

TJ Sokol Těškovice
D. Kříž [-] - M. Krayzel [-] (85. D. Sedlák [-] ) , V. Vavrečka [-] , D. Krayzel [-] (77. M. Hoza [-] ) , D. Illík [-] , . Sochorek [-] (34. V. Krayzel [-] ) , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 21. M. Boháč , 58. T. Mrázek - 18. M. Krayzel , 58. O. Strojil , 68. D. Krayzel . ČK: 88. T. Mrázek .
Hráči zápasu: J. Lampart , F. Rončka - M. Krayzel .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - BUKOVSKÝ Josef, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oběma vyhovuje malé hřiště. Utkání bude Vyrovnané a dávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza