2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyhrála Nová Ves


Branky


0

Největší tahák 11. kola se bezesporu odehrál v Nové Vsi, kam zavítala juniorka Žďáru nad Sázavou. Zápas se hrál nahoru dolů, ve spíše remízovém zápase se paní Štěstěna nakonec přiklonila na stranu domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Hosté chtěli odčinit špatný výkon z minulého kola a tak se také dělo, šance v 5. a 7. minutě však vyzněly do prázdna. Ke slovu se poté dostal vyhlášený střelec Mario Filippi, další gól do své bohaté sbírky zatím nepřidal, branka domácích byla pro žďárského útočníka malá. V 16. minutě se připomněli také domácí, v tomto případě se vyznamenal golman Hajný. 21. minuta už přinesla gólovou radost, k nelibosti domácích fanoušků to však způsobil již zmíněný Mario Filippi, když si zpracoval míč po standartce a v nepřehledné situaci skóroval - 0:1! Tento stav vydržel jen čtyři minuty, domácí bek Jaroslav Havlík se ve vápně Žďáru dostal k míči a překonal brankáře Hajného - 1:1. Ve 39. minutě ještě domácí nastřelili tyč hostující svatyně, což bylo ze zajímavé první půle všechno.

Štěstí se přiklonilo na stranu domácích

Po změně stran převzali otěže zápasu domácí, paradoxně to ale byli hosté, kteří se v 59. minutě dostali do šance, v tomto případě se vyznamenal brankář Novotný a skóre tak zůstalo dále nezměněné. Klíčový moment zápasu tak zřejmě proběhl v 70. minutě, kdy se Lukáš Filippi po dobré individuální akci dostal před domácí branku, poté se ovšem znovu vyznamenal golman Pavel Novotný. Utkání gradovalo a diváci čekali, jak že to nakonec zápas dopadne. V 74. minutě poslal míč mimo tři tyče Jun. A byl to střídající Marek Ondřejka, který se v 80. minutě zachoval jako správný žolík a po centru Starého hlavou překonal Hajného - 2:1! Žďár se snažil o bleskovou odpověď, domácí si však zbytek zápasu víceméně pohlídali a získali tak všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, asistent trenéra: Odehráli jsme utkání proti velmi fotbalovému týmu, remíza by asi byla zaslouženější výsledek, hra byla hodně vyrovnaná. Nakonec v náš prospěch rozhodlo to pověstné štěstíčko.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, vedoucí mužstva: Dnes jsme zahráli velice dobře, ale na body to bohužel nestačilo. Domácí byli prostě efektivnější v koncovce.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
P. Novotný [-] - J. Havlík [-] , P. Bureš [-] , T. Novotný [-] , J. Krejčí [-] - J. Nečas [-] (84. T. Novotný [-] ) , P. Šandera [-] , J. Šandera [-] , M. Novotný [-] - J. Šandera [-] (72. M. Ondřejka [-] ) , J. Starý [-] (89. F. Košík [-] ) -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - R. Štursa [-] , P. Machatka [-] , L. Bulíček [-] (76. V. Franěk [-] ) , Z. Peňáz [-] - T. Jelínek [-] , P. Němec [-] , J. Jun [-] , J. Motyčka [-] - M. Filippi [-] , L. Filippi [-]

ŽK: 34. J. Havlík , 63. P. Bureš - 3. P. Němec , 38. L. Bulíček , 79. Z. Peňáz .
Hráči zápasu: P. Novotný , J. Havlík - M. Filippi .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - MÜLLER Jiří, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.