1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves ani po sedmé neprohrála, doma remizovala s Náměští


Branky


0

I po sedmi zápasech zůstává Nová Ves neporažena, v dnešním zápase ale domácí spíše dvě body ztratili než jeden získali. Hosté přijeli k zápasu pouze v jedenácti hráčích a po vedoucím gólu Hrazdíry dokázaly dlouho vzdorovat Nové Vsi, která ale nakonec dokázala alespoń vyrovnat a oba týmy si tak rozdělily po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Hrazdíra poslal Náměšť do vedení

Na začátku zápasu nejprve zahrozili domácí, Ondřejkova hlavička skončila po zásahu Bednáře jenom rohovým kopem. Ve 12. minutě vyšel hostům jeden z rychlých protiútoků, když chybnou rozehrávku domácích potrestal M. Hrazdíra, když v souboji jeden na jednoho nezaváhal. Domácí se pak pokusili Náměšť znovu zatlačit, což se jim vcelku povedlo a před obranu hostů létalo velké množství centrovaných balonů. Po jednom takovém a následné hlavičce neatakovaného Ondřejky se znovu zaskvěl Bednář, když onu hlavičku reflexivně vytáhl ze šibenice nad branku.

Domácí nakonec vyrovnali gólem Havlíka

V druhém poločase měl velkou šanci Novotný, jenže hlavičkoval nad branku. Za Náměšť to zase zkoušel Kučera, ale ani on nebyl úspěšný. V 57. minutě se k hlavičce, po centru Nečase ze volného přímého kopu přibližně ze čtyřiceti metrů od branky, dostal domácí obránce Havlík a srovnal na 1:1. Jenže to bylo ze strany domácích trochu překvapivě všechno, žádný očekávatelný tlak se nekonal a hosté tak vcelku v poklidu hlídali konečnou remízu. Až v samotném závěru mohli strhnout vítězství na svou stranu oba celky. Nejprve se k nebezpečné střle odhodlal hostující T. Hrazdíra, jenže Fuksa jí dokázal vyrazit. Nakonec se i domácí dostali k jednomu nepřehlednému závaru v pokutovém území, ale míč do sítě dopravit nedokázali a tak oba soupeři rozešli smírně po remíze 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, asistent Nové Vsi: Myslím, že utkání jsme trochu podcenili, po špatném začátku jsme se do zápasu už nedokázali dostat, šance jsme měli většinou ze standardek, ale jejich brankář chytil dvě tři vyložené situace.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jiří Křoustek, hráč Náměště nad Oslavou-Vícenic: Pouze v jedenácti hráčích jsme odjížděli k dalšímu mistrovskému utkání do doposud neporažené Nové Vsi. Celý zápas jsme vycházeli ze zabezpečené obrany a spoléhali na možné protiútoky. Jeden z nich nám vyšel a získali jsme tak bod, který pro nás určitě má cenu zlata. Při troše štěstí mohly být i tři.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - T. Novotný [-] (46. P. Bureš [-] ) , T. Novotný [-] , J. Havlík [-] , J. Krejčí [-] - J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , J. Šandera [-] , P. Šandera [-] (46. M. Novotný [-] ) - M. Ondřejka [-] , J. Starý [-] (75. F. Košík [-] ) -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - Z. Jonák [-] , M. Anna [-] , M. Homola [-] , T. Hrazdíra [-] , M. Hrazdíra [-] , M. Buchta [-] , P. Kučera [-] , J. Křoustek [-] , R. Bednář [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 33. P. Šandera , 35. J. Šandera - 53. J. Křoustek .
Místo: Nová Ves. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - JANOVSKÝ Aleš, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.