4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třešť nenavázala na minulé vítězstí a vysoko prohrála v Želetavě


Branky


11. V. Čurda , 18. T. Simandl , 39. M. Vrbka , 47. M. Čurda
0

Želetava se po minulém vyhroceném derby v Čáslavicích musela obejít bez tří vykartovaných hráčů, konkrétně jí chyběli Kabelka, Smetana a Malík. Třešť naopak minule konečně zabrala a zvítězila na Kouty gólem z 88. minuty. Vzhledem k soupeřovým trestům si tak mohla pomýšlet na nějaký bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želetava kralovala, po půli bylo hotovo

Vykartovaní hráči Želetava v tomto zápase rozhodně nescházeli. Už po osmnácti minutách vedli domácí 2:0, když se nejprve v 11. minutě trefil Vojtěch Čurda a právě ve zmiňované 18. minutě Tomáš Simandl, který se tak sedmou vstřelenou brankou dotáhl na čelo střeleckých závodů, když má společně s budišovským K.Nováčkem a M.Filippim ze Žďáru B na kontě už sedm branek. Za stavu 2:0 se navíc vytáhl želetavský brankář Tománek, který chytil soupeři pokutový kop a nenechal ho vrátit se do zápasu. Další gól přidal v 37. minutě Michal Vrbka a bylo rozhodnuto. Poslední čtvrtý gól vstřelil hned po návratu z kabin na začátku druhého poločasu Martin Čurda a pak už se zápas jenom dohrával. Třešť tak rychle vystřizlívěla z minulé výhry a kvůlu výhře Rantířova se propadla na poslední místo tabulky. Želetava si připsala třetí výhru a s celkem deseti body je momentálně na šesté pozici.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Pavel Dvořák, trenér Želetavy: Kvůli trestům jsme hráli v jiné sestavě, kluci to poctivě odbojovali, hlavně díky proměnování šancí jsme se dostali do klidu a utkání v pohodě dovedli do vítězného konce. Pochvala za chycenou penaltu patří i gólmanovi Tománkovi.

TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér Třeště: Domácí nás sfoukli jak svíčku, neproměněná penalta nás ještě víc srazila dolů, na třetí gól jsme jim nahráli sami a pak už se zápas jenom dohrával. Jenom dorostenec Ivan nezklamal a odehrál si v tomto zápase svoje, jinak to bylo celkově prostě špatné.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Polenda [-] , D. Jičínský [-] , J. Šrutka [-] , O. Vyskot [-] (87. L. Viceník [-] ) - M. Vrbka [-] , V. Jakeš [-] (64. J. Svoboda [-] ) , M. Čurda [-] , M. Vrbka [-] - V. Čurda [-] (46. Š. Vladeka [-] ) , T. Simandl [-]

TJ Slavoj Třešť
J. Bachman [-] - M. Tausch [-] , J. Novotný [-] (62. T. Veselý [-] ) , J. Kříž [-] , O. Procházka [-] - D. Ivan [-] , M. Mareš [-] - P. Císař [-] (32. L. Kacafírek [-] ) , J. Chalupský [-] , Š. Rod [-] (62. M. Lacina [-] ) , P. Herkner [-]

ŽK: 66. M. Čurda - 28. P. Císař , 71. T. Veselý .
Místo: Želetava. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reich Milan - KŮRKA Petr, KOLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.