0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina B i podruhé prohrála doma, tentokráte s Novou Vsí


Branky


0

Po nezdaru v prvním domácím utkání s béčkem Třebíče chtěli domácí napodruhé naplno bojovat, proti ale byl tým TJ Nová Ves, který zejména kvůli lepší produktivitě zvítězil 2:0, když obě branky vstřelil v útoku zaskakující Jan Starý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neefektivní domácí potrestal Starý

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, jenže v domácí dokázali spálit tři velmi nadějné šance, když nedokázali překonat Novotného v brance novovesských. To hosté dokázali jednou udeřit, když dokázali v úspěch přetavit brejk, který vznikl po špatně zahraném autovém vhazování Vrchoviny. Na konci celé akce stál jediný střelec zápasu Jan Starý a v 37. minutě tak otevřel skóre zápasu. Předtím měl ještě jednu vhodnou situaci ke vstřelení branky, nedokázal ale zamířit přesně. Poloča tak vyhráli hosté 0:1.

Druhý poločas jako přes kopírák

V druhém poločase měla Vrchovina několik vynikajících příležitostí k vyrovnání, jenže Žák nohou ani Šmída hlavou nedokázali trefit bránu a hlavičku osamoceného Buřvala efektivně zlikvidoval gólman Novotný. S blížícím se koncem zápasu se domácí stále ve více lidech tlačili dopředu a toho v úplném závěru hosté využili, když po brejku čtyři na jednoho zakončoval do prázdné branky opět Starý a dal tak pečeť na vítězství hostů v poměru 0:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Vít Fagula, asistent Vrchoviny B: Prohrát dvakrát za sebou doma? To už jsme hodně dlouho nezažili. Jsme naštvaní, body zase budeme muset honit venku. Šance jsme si vytvářeli jen velmi těžko, a když už jsme nějaké měli, trestuhodně jsme je nedali.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, asistent Nové Vsi: Zcela určitě rozhodlo to, že jsme na rozdíl od Vrchoviny dokázali skórovat. V předchozích zápasech jsme s tím měli trochu problémy. Ty situace řešíme většinou příliš zbrkle, právě Honza Starý dokáže zachovat v koncovce klid.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - M. Drdla [-] , V. Fagula [-] , J. Skryja [-] - M. Vašíček [-] , Z. Josífek [-] (49. M. Žák [-] ) - L. Buřval [-] - J. Veselý [-] (64. R. Blažíček [-] ) , L. Polnický [-] (68. O. Follprecht [-] ) , P. Blažíček [-] , M. Šmída [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
P. Novotný [-] - T. Novotný [-] , J. Havlík [-] , J. Krejčí [-] , P. Bureš [-] (88. V. Beneš [-] ) - P. Šandera [-] , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , M. Novotný [-] (83. V. Novotný [-] ) - J. Starý [-] , J. Šandera [-] (67. F. Košík [-] ) -

Hráči zápasu: J. Starý .
Místo: N. Město na M.. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Reich Milan - SÁGL Petr, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.