1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice remizovaly s Kouty, góly padaly v poslední čtvrthodině


Branky


0

Povzbuzené výhrou 5:2 v Náměšti vstupovaly Hrotovice do domácího zápasu proti Koutům. Ale i Kouty dokázali za první dvě kola nastřílet úctyhodných devět branek a tak se čekal kvalitní fotbal s množstvím branek. Toho prvního se diváci dočkali, branek už padlo méně. Konkrétně každá na jedné straně a tak si oba celky připsaly do tabulky bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi atraktivní podívanou nabídly divákům oba celky v tomto zápase. Brankáři obou celků ale měli zrovna svoje lepší dny a tak skóre zůstávalo dlouho bezbrankové. Útoky se přelévaly z jedné strany na druhou, ale jak Slatinský v bráně Hrotovic, tak Stýblo v té koutecké zůstavali dlouho nepřekonatelní. Poprvé si diváci mohli zakřičet gól až v 76. minutě, když se Bláha zorientoval v závaru před brankou hostí a hlavou usměrnil míč do sítě. Hosté se ale nevzdali a za necelých pět minut vyrovnal svou druhou letošní brankou Havelka, který napálil míč do sítě z cca třiceti metrové vzdálenosti. Do konce utkání už se žádná střela neujala a Kouty si tak z Hrotovic odvezli cenný bod za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
František Fukal, trenér Hrotovic: ylo atraktivní utkání se šancemi na obou stranách. Dostali jsme se do vedení, ale pak dostali hloupý gól a od té doby nás hosté přehrávali. Kouty jsou kvalitní soupeř a bod je pro nás dobrým výsledkem.

TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Byl to divácky atraktivní zápas. Hrálo se z obou stran otevřeně. My jsme měli šance čtyři a soupeř tři. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Růžička [-] , J. Novák [-] , Z. Bláha [-] (78. F. Pekárek [-] ) , S. Hutař [-] - L. Škoda [-] , P. Furiš [-] , M. Blatný [-] - M. Salák [-] (87. J. Kučera [-] ) , R. Fiala [-] - M. Holoubek [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] , L. Paiskr [-] , J. Růžička [-] - Z. Doležal [-] , M. Semrád [-] , J. Havelka [-] - M. Příhoda [-] , F. Coufal [-] - J. Roušar [-]

ŽK: 41. M. Holoubek , 67. R. Fiala , 85. M. Růžička - 76. L. Stýblo .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: STANĚK Josef - PFEIFER Michal, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.