Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár B přestřílel Želetavu a dotahuje se na čelo tabulky


Branky


0

Zápas dvou čtyřbodových celků také nabídlo třetí kolo sezony. Po výhře v prvním a remíze ve druhém kole se střetli Žďár a Želetava mezi sebou a už před zápasem bylo jasné, že vítěz se posune do horních pater tabulky, kdežto poražený zůstane někde uprostřed. O výhře Žďáru rozhodl produktivní Jurnečka, za hosty se dvakrát trefil Simandl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu padly tři branky

Utkání začalo pěkně zostra, kdy již v 5. min viděl žlutou kartu domácí Němec a z následující standardky rozezvučel hostující hráč břevno. V 16. minutě se poprvé v zápase prosadil domácí Jurnečka, který využil centru z levé strany. Pár minut na to mohl vyrovnat hostující Vrbka, ale Hajný byl proti a dokázal jeho střelu vyrazit. Stejně dopadl na druhé straně pokus Juna. V 24. min po kombinaci domácích poslal Russ centr do vápna, kde si míč s velkým klidem zpracoval Mario Filippi a svou třetí branou v sezoně  nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Po sérii rohových kopů domácích propadl uprostřed pole a hosté stáhli náskok na 2:1 díky průniku a následné střele Simandla. Hosté potom ožili, ale do poločasu se již skóre neměnilo.

Jurnečka zaznamenal první hattrick sezony!

Druhý poločas pokračoval zvýšenou aktivitou hostů, ale kromě střely těsně vedle si žádnou větší příležitost nevypracovali. Na druhé straně mohl zvýšit náskok M. Filippi, ale jeho střela z penalty minula pravou tyč. V 68. min zahrával přímý kop ze strany Jurnečka, jehož střelu hostující brankář podcenil a následně ji musel lovit ze své sítě. Jurnečka, hrající s velkou chutí, pak v 77. min využil chyby hostujících obránců a při samostatném úniku nedal brankáři šanci a dovršil svůj hattrick. Hosté se v poslední desetiminutovce zmohli už jenom na upravení skóre, kdy po nedorozumění domácí obrany postupoval sám na brankáře Vrbka, kterého zatažením rukou za rameno nedovoleně zastavil Řeháček, nejenže obdržel červenou kartu, ale z následujícího přímého kopu se přesně trefil Simandl. Do konce zápasu diváci viděli ještě neproměněnou penaltu, kdy domácího Russe bravurně vychytal Tománek. Russ zřejmě nechtěl přerušit začínající řadu na kontě žďárských vstřelených branek. V prvním kole dvě vstřelené branky, ve druhém tři, ve třetím čtyři, tak uvidíme příští sobotu v Rantířově, jestli dokážou žďárstí nasázet domácím bůra. Želetavu zase v příštím kole čekají Hrotovice a znovu se tak utkají s týmem, který bude mít v té době na kontě čtyři body.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, vedoucí Žďáru B: Diváci si přišli na své, utkání se jim muselo líbit. Naše hra v prvním poločase nebyla dobrá, přeci jen jsme hráli doma a to by měl být výkon lepší. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a získali tak všechny body, které se proti dobře hrající Želetavě počítají.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - Z. Peňáz [-] , P. Machatka [-] , T. Jelínek [-] , M. Řeháček [-] - L. Jurnečka [-] , D. Russ [-] (85. R. Gančev [-] ) , P. Němec [-] , J. Jun [-] - L. Filippi [-] (68. J. Dvořák [-] ) , M. Filippi [-] (88. L. Bulíček [-] )

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - D. Jičínský [-] , M. Kabelka [-] , T. Polenda [-] (68. V. Jakeš [-] ) , J. Šrutka [-] - M. Vrbka [-] , M. Čurda [-] (34. O. Vyskot [-] ) , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] - T. Simandl [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 5. P. Němec , 37. M. Řeháček , 64. M. Filippi , 84. D. Russ , 85. L. Jurnečka - 60. T. Polenda , 66. M. Vrbka , 71. D. Jičínský . ČK: 80. M. Řeháček .
Hráči zápasu: L. Jurnečka - T. Simandl .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DENEV Patrik - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.