4:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa si doma ponechala všechny body


Branky


16. J. Kutlvašr , 47. M. Špinar (p.) , 53. M. Prokš , 59. Š. Miklis - 48. D. Lovětínský (p.) , 83. M. Borkovec
0

Domácí v tomto zápase napravili zaváhání z minulého kola, když podlehli Černovicím a dotáhli se tak tímto vítězstvím na Černíč, na kterou ztrácejí už pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla Lípa šťastnější

Po vydatném dešti, který utkání v předchozích dnech předcházel, se hrálo na obtížném terénu, kde se Černíč od začátku zápasu snažila kombinovat, což se jí však nikterak zvlášť nevedlo.Do vedení se jako první dostali domácí, když v 16. minutě akci R. Slámy zakončil J.Kutlvašr. Poté měla Lípa ještě dvě velké šance,ale ani Špiňar po trestném kopu ani Rosecký, který se objevil sám před brankářem je zužitkovat nedokázali. Do kabin tak odcházela Lípa mírně spokojenější, když si držela jednogólové vedení.


 

Druhý poločas domácí rozhodli

Po taktických pokynech z kabiny, Lípa přicházela do druhého poločasu nezaspat jeho začátek a nenechat si vstřelit branku, což se jí podařilo a naopak ji sama dokázala vstřelit z penalty M. Špiňarem, po faulu obránce hostů na Miklise.Poté už se střelecky probudila i Černíč, kdy výsledek korigovala také z penalty, když v 53. minutě fauloval Souček. Penaltu s přehledem po zemi k tyči proměnil D. Lovětínský.Domácí se však nenechali zaskočit a po šesti minutách své vedení opět navýšili, tentokrát po rohovém kopu, když se trefil M.Prokš.Po hodině hry se konečně své branky dočkal i Š. Miklis, který hlavičkou dokázal přehodit špatně vyběhnutého brankáře.Černíč už dokázala pouze snížit v závěru zápasu M. Borkovcem.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk - trenér: Černíč rozhodně nehrála špatně, měli ve svých řadách tři nadstandardní hráče, ale my jsme předvedli týmový výkon a získali tři body.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí mužstva: Domácí vstoupili do utkání sebevědomě a byli lepší. Hrálo se na špatném hřišti, na což nejsme zvyklý, takže to pro nás byl spíše boj, než kombinační fotbal. Lípa se dostala do více šancí a dokázala je proměnit. Je to pro ně tedy zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
M. Pešák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , R. Sláma [-] , R. Souček [-] - M. Špinar [-] , J. Havel [-] , J. Rosecký [-] (86. J. Heppner [-] ) , M. Kříž [-] - J. Kutlvašr [-] , Š. Miklis [-] (87. L. Havel [-] ) -

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - M. Brom [-] , P. Novák [-] , M. Leitkep [-] , D. Lovětínský [-] - V. Benda [-] (64. D. Solař [-] ) , Z. Janoušek [-] , P. Čermák [-] , V. Leitkep [-] - M. Borkovec [-] , P. Novák [-]

ŽK: 73. M. Špinar , 75. J. Rosecký , 89. M. Kříž - 73. P. Čermák .
Hráči zápasu: Š. Miklis - M. Borkovec , M. Brom .
Místo: Lípa. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JURKA Antonín, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.