1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva brejky, dva góly a Radostín si odvezl tři body


Branky


0

Trenér Radostína Šíma v týdnu proklamoval, že se zápasu v Měříně až tolik nebojí, protože se jeho týmu proti tomuto soupeři dlouhodobě daří. Přestože herně to tak možná nevypadalo, Radostín své šance, které se mu nabídly, využil a z Měřína si odvezl velecenný tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šoukal trefoval brankovou konstrukci

První poločas se hrál před solidní návštěvou kvalitní fotbal, a to v podstatě na jednu bránu. Měřínští si dokázali vypracovat i celou řadu brankových příležitostí, neproměnili však ani jedinou. A že jich bylo! Šoukal trefil po centru zleva tyč, podobně se vedlo i Řezníčkovi a do třetice všeho špatného pro domácí přišlo po Šoukalově nepovedeném centru, který skončil na břevně Dupalovy branky. Neurodilo se ani po šancích Němce, branku nevsítil také Robotka. Poločasový výsledek tak byl sice nezasloužený, ale bezgólový.

Inwald a Fňukal zařídili vítězství

Nástup do 2. poločasu měli ovšem hosté vražedný a nakonec to stačilo na výhru! Hrbek nakopl dlouhý míč na střídajícího Berku, ten zatáhl balon a předložil Inwaldovi přihrávku, kterou by bylo hříchem neproměnit - 0:1. O dvě minuty později pak při podobné akci potáhl míč mladíček Toman, přihrával pod sebe na Berku, za ním si však zkušeně křikl o míč Fňukal a po jeho střele placírem k tyči to bylo 0:2. To byl těžký direkt pro domácí, kteří již se tolik do šancí nedostávali. V závěru však přece jen ještě vzruch přišel. Nejdříve  musel po tvrdém zákroku ze hřiště Daniel Večeřa. Pak se konečně dočkali branky i domácí. Rohový kop zahrával Sýkora, Crkal hlavičkoval do tyče a od ní se míč odrazil k překvapenému gólmanovi Dupalovi, jenž ho však neudržel a Kružík snížil na konečných 1:2. Radostín tak jen potvrdil vzpouru celků z nižších pater tabulky, která v tomto kole proběhla.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (hrající trenér): Nemohu být na tým ani nazlobený za herní projev, první poločas byl velmi dobrý, chyběly ale branky. Ve druhém poločase již jsme se paradoxně tolik do šancí nedostávali. Bylo tam pár závarů, hodně rohů, ale nic velkého. S určitou dávkou sarkasmu chválím dnes především diváky, že vydrželi až do konce.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér): Pro Měřín je to hodně kruté, za první poločas si rozhodně prohrát nezasloužil, vždyť my jsme se nedostali ani za půlku. Poté jsme sáhli k některým změnám v sestavě, do zálohy šel střídající Inwald, do obrany se stáhl Fabík a druhý poločas již byl lepší. Chválím všechny čtyři obránce za výkon ve druhém poločase a mladíčka Tomana.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Kolda [-] , M. Hladík [-] , L. Doležal [-] , M. Matoušek [-] - L. Řezníček [-] , M. Sýkora [-] (82. T. Láznička [-] ) , J. Němec [-] , K. Kružík [-] - D. Robotka [-] (71. V. Crkal [-] ) , J. Šoukal [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , R. Fňukal [-] , J. Poul [-] (31. P. Inwald [-] ) , D. Hrbek [-] - L. Oulehla [-] , J. Kozel [-] , R. Kovář [-] (46. S. Berka [-] ) , A. Fabík [-] - R. Večeřa [-] , D. Toman [-] (75. D. Večeřa [-] ) -

ČK: 81. D. Večeřa .
Hráči zápasu: D. Hrbek , R. Fňukal , A. Fabík , J. Večeřa , D. Toman .
Místo: Měřín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - FABEŠ Roman, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.