Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství rozdílem třídy FC Velim - AFK Tuchlovice


Branky


10. R. Vocel , 19. J. Petrů , 20. J. Petrů , 33. P. Šourek , 57. T. Michálek , 57. R. Vocel - 75. J. Jaroš
4

Celku z AFK Tuchlovice s povedl poslední odehraný zápas s rezervou Povltavské FA a zvítězil 3:0 v domácím prostředí. Na půdě FC Velim tak chtěl navázat na toto vítězství, jenže FC Velim se vstup do sezóny povedl velmi dobře a ještě neztratili ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 branky ve dvou minutách

Již v 10. minutě otevřeli domácí skóre, kdy po krásné střele ze střední vzdálenosti Robina Vocela šli domácí do vedení 1:0. V 19. minutě se z rohového kopu prosadil kapitán domácích Jiří Petrů a poslal domácí do vedení 2:0. A o minutu později ve 20. minutě se prosadil znovu domácí kapitán Jiří Petrů, tentokrát z volného přímého kopu a přidal svůj druhý gól v zápase, 3:0. Hráči domácích byli znatelně lepší a ukázali to i čtvrtým gólem do poločasu, který vstřelil Petr Šourek ve 33. minutě a domácí tak už vedli 4:0. Tento pohodlný náskok si už udrželi do konce prvního poločasu a odnesli si ho do začátku poločasu druhého.

Hosté vstřelili čestnou branku

I v druhém poločase domácí pokračovali ve svém velmi dominantním výkonu z prvního poločasu. V 57. minutě pak po samostatném úniku Robin Vocel přidal svou druhou branku v utkání a domácí už vedli rozdílem pěti branek a s hosty to nevypadalo dobře, 5:0. Na 6:0 přidal po přihrávce na zadní tyč Tomáš Michálek 61. minutě. Domácí už si byli jistí výhrou, ale nedokázali udržet čisté konto a čestnou branku na 6:1 dokázal vstřelit Jakub Jaroš 75. minutě. Další branka už v tomto zápase nepadla a domácí tak vyhráli rozdílem třídy o 5 branek. 



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - P. Šourek [-] , D. Nejedlý [-] (46. T. Kmoch [-] ) , J. Dudek [-] , R. Vocel [-] (69. J. Věříš [-] ) , D. Záhora [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] (75. M. Kasal [-] ) , O. Kosina [-] (77. A. Náděje [-] ) , O. Martikán [-] , J. Petrů [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - J. Jaroš [-] , M. Pospíšil [-] (78. Š. Jelínek [-] ) , M. Tóth [-] , M. Kedroň [-] , M. Žahour [-] (78. A. Hodan [-] ) , T. Nosek [-] , M. Pudil [-] , M. Fitko [-] , J. Kubů [-] , V. Kraus [-]

Hráči zápasu: J. Petrů .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Radek - KOVÁŘ Otto, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip experta: výhra domácích

Tuchlovice před sezónou asi dost posílili. Velim má kvalitní tým a doma získá tři body.

Tip: výhra domácích