Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase FK Slovan Lysá nad Labem - AFK Tuchlovice se rozhodlo až v nastaveném čase


Branky


46. S. Ježek - 12. T. Nosek , 92. M. Vaigl
3

Hráči FK Slovanu Lysá nad Labem podlehli v sobotním utkání týmu FK Kosoř vysoko 7:0 a v úterním vloženém 15. kole přivítali na svém hřišti AFK Tuchlovice. Tuchlovice o víkendu remízovali s s rezervou Českého Brodu 2:2. Z pohledu tabulky byl favoritem na vítězství v tomto utkání tým AFK Tuchlovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání na konci prvního poločasu

Zápas začal rozehrávkou domácího FK Slovanu Lysá nad Labem. Do první zajímavější šance se snažili dostat hostující hráči poté, co rozehráli roh na krátko a po následné kombinaci se dostali až do vápna, ale domácí obrana si s touto akcí poradila a nebezpečí odvrátila. První šance která skončila brankou přišla ve 12. minutě, kde se hostující Tomáš Nosek prosadil a poslal svůj celek do vedení 0:1. V úplném závěru prvního poločasu dobře napadal hostující rozehrávku Ondřej Poborský a vybojoval míč pro své spoluhráče. Míč se dostal na pravou stranu ke Stanislavu Ježkovi a ten chtěl nejspíše centrovat, ale jeho pokus ve 45. minutě skončil za zády brankáře a skóre bylo vyrovnané 1:1

Červená karta a rozhodnutí v úplném závěru

První větší šanci druhého poločasu měli hosté. Po volném přímem kopu přišel centr do pokutového území, který byl odvrácen domácí obranou, ale jen na hranici vápna, kde si míč našel hostující hráč a střílel z voleje, ale branku z nadějné pozice netrefil. Zlomový okamžik zápasu přišel v 67. minutě, kdy po druhé žluté kartě byl vyloučen domácí útočník a střelec branky Stanislav Ježek a domácí tak byli nuceni zápas dohrávat v oslabení. Zápas se rozhodl až v úplném závěru utkání, kdy v nastaveném čase v 92. minutě rozehrávali akci hosté a domácí obránce nemohl pokračovat a ležel na zemi. Hra přerušena nebyla a hosté pokračovali ve své útočné akci. Jakub Jaroš si navedl míč do pokutového území a zasekávačkou překonal obránce a vystřelil. Jeho střela skončila na horní tyči a míč se odrazil před prázdnou braknu, kam dobře dobíhal Martin Vaigl a dal rozhodující gól na 1:2, na který už domácí v oslabení nedokázali odpovědět a zápas tak skončil lépe pro AFK Tuchlovice.

 



Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Petr, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2021 14:08
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: remíza