Povltavská FA "B" poslala 5 gólů do sítě FK Slovanu Lysá


7

Hráči rezervy Povltavské Fotbalové Akademie v úterním zápase vloženého 15. kola porazili domácí TJ Sokol Nespeky 0:1 a ve víkendovém utkání je čekal soupeř FK Slovan Lysá nad Labem. FK Slovan Lysá prohrál těsně 1:2 AFK Tuchlovice a do souboje s rezervou Povltavské FA šel jako outsider.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Štěpánka

Do vedení se dostali domácí hráči ve 20. minutě se prosadil Lukáš Trešňák a svým gólem poslal svůj tým do vedení 1:0. Ve 24. minutě hostující hráči zahrávali roh a byla nařízena penalta pro hostující celek, který si vzal k zahrávání Ondřej Veselý a také ho proměnil a srovnal tak skóre utkání na 1:1 ve 25. minutě. Domácí našli odpověď na vyrovnávací branku a to poté, co Třešňák prošel přes dva hostující hráče a vyslal přihrávkou Filipa Štěpánka, který propálil hostujícího brankáře střelou mezi nohy a vrátil domácímu týmu vedení v 31. minutě2:1Filip Šťěpánek přidal svůj druhý gól v zápase v 38. minutě, kdy ho našel přihrávkou před prázdnou branku Třešňák a po hezké akci šli tak domácí do vedení 3:1. První poločas už další branku nepřinesl a tak se šlo do šaten za stavu příznivějšímu domácím hráčům, kteří mohli mít vedení ještě o pár branek vyšší.

 

 

 

 

Další 2 branky domácích

Druhý poločas začali s míčem na kopačkách hráči FK Slovanu Lysá nad Labem. První kdo však vstřelil branku po změně stran byli domácí hráči Povltavské Fotbalové Akademie "B", za kterou se prosadil v 53. minutě Lukáš Třešňák, který byl nalezen centrem z levé strany a v pádu zakončoval a přidal branku na 4:1. V 55. minutě byl vyslán Tompte přihrávkou z vlastní půlky do samostatného úniku, ten si neporadil v zakončení a vychytal ho brankář Rathouský, k míči se však znovu dostal, prošel přes obránce do pokutového území a pokusil se vystřelit, ale jeho pokus byl překažený hrou rukou obránce hostujícího celku a tak byl nařízen pokutový kop, který si vzal na starosti právě Eleoenai Tompte a v klidu ho proměnil. Přidal tak poslední díl do skládanky s názvem 5:1 a domácí potvrdili svou roli favorita.

 

 

 



Počet diváků: 98. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - ZUSKIN Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2021 10:36
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hvozdnice doma vyhraje, Lysá tentokrát bez bodu.