3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu dvou posledních týmů zvítězil Radostín


Branky


0

V devátém kole na sebe narazily i celky Radostína a Stonařova, které se zatím nacházely na samém dně tabulky. V tomto veledůležitém zápase se nehrál žádný krásný fotbal, z vítězství se však nakonec mohli těšit domácí, kteří získali tři body, jež mohou mít na konci soutěže cenu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase Stonařov zásluhou Škrdly vedl

Hned v úvodu zápasu přitom došlo k situaci, která je pro Radostín v této sezóně, jak zmiňoval nedávno trenér Šíma, typická. Z prvního útoku dostal branku. Tentokrát se o ni zasloužil svojí chybou Josef Kozel, který vybídl ke skórování Škrdlu a ten střelou k tyči Dupala nezaváhal - 0:1. Ještě v průběhu prvního poločasu mohl navýšit vedení hostů v tomto zápase střední záložník Kozojed, branku ale nedal. Jinak se hrál neslaný nemastný zápas, který byl vyhecovaný, tvrdý, ale bez větších šancí.

Fabíkův gól nakonec znamenal tři body

Poločasový průvan hráčům Radostína jednoznačně pomohl. Najednou jich bylo plné hřiště, ale Fabík i Toman zatím svými šancemi pohrdli, smůlu v zakončení měl opět i hostující Kozojed. Vyrovnání přišlo v 51. minutě, když Hrbek krásně zatáhl balón z lajny k vápnu, přihrál Rostislavu Večeřovi a ten o tyč zavěsil - 1:1. Obrat v zápase dokonal o chvíli později Toman, který míč zpracovával zády a on se odrazil do branky - 2:1! Stonařov v této době poněkud otevřel hru a to se mu nevyplatilo. Sobotka totiž svůj samostatný únik, kdy se ocitl tváří v tvář brankáři Dupalovi, v branku neproměnil. Na druhé straně krásnou akci, na jejímž začátku stál opět Hrbek, který vybojoval míč a posunul ho do středu Kovářovi, zakončoval po jeho přihrávce pěknou střelou z vápna, kdy prostřelil Měrtla Fabík - 3:1. Tuto branku již neviděl hostující Čumpl, který chvíli předtím neunesl jeden z výroků rozhodčího Kaliny a musel do sprch. Hosté přesto nesložili zbraně a ze standardní situace, kterou ze strany kopal Kubík, snížil Plavec, když Škrdlovy dva předešlé pokusy byly neúspěšné - 3:2. Třetí branku však již Stonařov nevstřelil, což znamenalo pro Radostín zisk důležitých tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): Získali jsme sice tři body, s výkonem ale rozhodně spokojen nejsem. Proti jinému soupeři bychom těžko mohli pomýšlet na úspěch. Hrál se velmi tvrdý, místy možná až přemotivovaný zápas. Pochvalu si tentokrát nechám na někdy jindy.

TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér Stonařova): Je to škoda, bodovat jsme mohli, ale nevyšlo to. Pokusíme se v příštích zápasech ještě získat pár bodů, abychom do jara nešli z úplně beznadějné pozice, bude to už ale hodně těžké. Přes prohru chválím Kozojeda a Plavce.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , J. Večeřa [-] , R. Fňukal [-] - R. Kovář [-] , L. Oulehla [-] (59. P. Dvořák [-] ) , D. Hrbek [-] , J. Kozel [-] - D. Toman [-] (69. S. Berka [-] ) , R. Večeřa [-] (84. L. Kozel [-] ) - A. Fabík [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Kubelka [-] (86. F. Příhoda [-] ) , J. Nešpor [-] , P. Kubík [-] , D. Urbánek [-] , P. Plavec [-] , P. Kozojed [-] - M. Čumpl [-] , M. Škrdla [-] - M. Nikrmajer [-] (56. J. Sobotka [-] ) - A. Hynk [-]

ŽK: 9. M. Čumpl , 20. M. Nikrmajer , 74. P. Kubík , 85. A. Hynk . ČK: 60. M. Čumpl .
Hráči zápasu: P. Kozojed , P. Plavec .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JURKA Antonín, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.