3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závorka si připsal první hattrick


Branky


0

Po nepříliš dobrém vstupu do nové soutěže se Nová Ves zvedla a i o víkendu nasbírala další tři body. Tentokrát si doma poradila se Sobíňovem, který naopak tápe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Se silným větrem se lépe srovnali domácí

S hrbolatým hřištěm a silným větrem se lépe vyrovnali domácí fotbalisté, kteří měli v prvním poločase zhruba do pěti gólových příležitostí, ale proměnili pouze jednu. Ve 45. Minutě, kdy špatné rozehrávky hostů využil Petr Vávra, utekl a poslal balon před bránu a tam čekal Závorka – 1:0. Sobíňov byl dopředu vcelku bezzubý. Nejnebezpečnější akcí byla hlavička Vopršala, která po rohovém kopu mířila těsně vedle tyče. 

Hosté byli dopředu stále bezzubí

Po změně stran byl scénář hry hodně podobný tomu prvnímu. Domácí hráli po větru a nelámali si hlavu se složitým fotbalem. Sobíňovu se hra nedařila, nedokázal podržet balon. A tak Nová Ves definitivně stvrdila tři body v 78. minutě. Závorka využil standardní situaci. V úplném závěru zápasu pak Závorka udeřil po třetí, když proměnil brejk. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Vlastimil Šimek, předseda Nové Vsi: „Na začátku to mělo být tak 5:0, ale dali jsme jen jednu šanci. Celý zápas jsme byli lepším týmem. Dokonce jsem naskočil do zápasu i já a přispěl jsem k poslednímu gólu. Ale za stavu 2:0 už se hraje v pohodě.“

TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč Sobíňova: „Na hrbolatém terénu soupeře, ke kterému přispěl silný vítr to nebylo moc o kráse, ale spíš o bojovnosti a o důrazu v soubojích. Obojího měli v zápase více domácí, a tak nás zaslouženě porazili. My jsme hlavně směrem dopředu nepředvedli téměř vůbec nic. Domácí asi z šesti proměnili tři.“



Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Bárta [-] - D. Suchý [-] (80. J. Vávra [-] ) , J. Peca [-] , T. Sobek [-] , L. Zápotočný [-] (86. V. Šimek [-] ) - B. Čížek [-] , D. Červenka [-] , O. Šemík [-] , J. Beneš [-] - R. Závorka [-] , P. Vávra [-] (55. M. Šimek [-] )

TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , D. Vrána [-] , V. Starý [-] (60. M. Hochman [-] ) - M. Ondráček [-] , P. Kafka [-] (87. L. Kučera [-] ) , D. Říčan [-] , I. Koutník [-] - J. Hečko [-] , T. Zrzavý [-] (80. M. Kučera [-] )

ŽK: 52. M. Bárta - 62. T. Zrzavý .
Místo: Nová Ves u Sv.. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.