1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá poprvé v sezoně vyhrála


Branky


0

Domácí sehráli pouťové utkání, ze kterého měl domácí trenér strach, protože jeho svěřenci si neodpustili zábavu. Ale důležitý zápas zvládli na jedničku. A i když padl v utkání pouze jeden gól, tak se mohla stovka diváků radovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka padla hned v úvodu

Úvod zápasu byl opatrný. Jako první se osmělili domácí, kteří po čtvrt hodině šli do vedení. Po kombinaci s Markem Pleskačem se parádně do levého horního rohu trefil Martin Pátek. Po něm se ještě zviditelnil Klement, ale mířil jen do břevna. Pak se hra postupně vyrovnala, ale žádné velké šance už nepřišly.

Únava se projevila

Po změně stran byla na domácích znát únava a začali se více prosazovat hosté. Jenže Česká Bělá měla v brance výborného Losenického, který si poradil s několika nákopy a také lapil dvě stoprocentní šance. Jak se Sobíňov snažil o vyrovnání, tak se domácím otevíraly okénka pro brejky, ale už se jim skórovat nepodařilo.  



Ohlasy k zápasu


FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér Č. Bělé: „Kluci k tomu přistoupili líp než k předchozím zápasům a bylo na nich vidět, že chtějí vyhrát. Měl jsem z toho zápasu trochu vítr, ale kluci bojovali víc než soupeř. Byl to remízový zápas. My byli o gól lepší.“

TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč Sobíňova: „Směrem dopředu to bylo z naší strany špatné. Neměli jsme téměř žádné šance. Domácí hodně bránil a byli o jeden gól lepší. My nedali žádný a s tím se vyhrát nedá.“



Sestavy


FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , P. Rosický [-] , R. Hospodka [-] , M. Klimeš [-] - R. Klement [-] (89. V. Brožek [-] ) , L. Sobotka [-] , M. Pátek [-] (79. J. Pleskač [-] ) , M. Pleskač [-] - V. Pleskač [-] , P. Rakušan [-] (70. Z. Benc [-] )

TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - V. Starý [-] , O. Vopršal [-] (46. I. Koutník [-] ) , T. Štěrba [-] , M. Vopršal [-] - J. Pilař [-] , M. Ondráček [-] , Z. Němec [-] , D. Říčan [-] - J. Hečko [-] (62. J. Petruželka [-] ) , T. Zrzavý [-]

ŽK: 13. R. Hospodka , 80. M. Klimeš .
Místo: Česká Bělá. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.