2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdá hra a nervy až do konce, neproměněné penalty rozhodly.


Branky


21. P. Sochor , 30. M. Brodský - 22. T. Bobek , 40. V. Kundert , 50. T. Bobek
6

Další zápas 1. kola přinesl velmi tvrdou a vyrovnanou hru. Nehvizdy dvakrát vedly ale Bášť dokázala držet krok. Jak to celé dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvojnásobná radost domácích

Do prvního poločasu nastupovaly oba týmy za velkého deště. Hřiště bylo silně promáčené a hra tak mnohem složitější. Domácí se z těchto podmínek oklepali rychleji. Dokázali držet míč a postupně vypracovat střelecké příležitosti. První velká šance přišla ve 21. minutě. Pavel Sochor se ujal míče a naprosto s přehledem uklidil balón do sítě Bášťe a otevřel skóre zápasu. Radost domácích však vydržela jen něco přes minutu. Už ve 22. munitě se uvolnil útočník Tomáš Bobek a srovnal stav zápasu. Domácí ale dál pokračovali ve svém nátlaku a byli hratelně lepším týmem. Jejich snaha se jim vyplatila už ve 25. minutě. Po chybě obrany přišel faul ve vápně a rozhodčí Zdeněk Bernard nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. K té se postavil zkušený Josef Marc ale penaltu neporoměnil. Domácí to ale dlouho nemrzelo. Už ve 30. minutě krásně vystřelil Marek Brodský a vrátil domácí zpět do vedení. Hosté po tomto gólu začali aplikovat tvrdý fotbal se spoustou faulů. Domácí tento styl hry trochu zaskočil a tak mohl ve 40. minutě hostující Vlastimil Kundert opět srovnat stav. Výsledek 2:2 zůstal platný až do poločasového hvizdu.

 

Tvrdá hra rozhodla

Do druhé půle týmy nastupovaly značně vyčerpané. Stav hřiště se ještě zhoršil a tak to místy vypadalo jako v bažině. Bášť hned od úvodních minut druhého poločasu hrála tvrdě a zákeřně. V 50. minutě šli hosté poprvé do vedení. Prosadil se opět Tomáš Bobek. Hosté po svém vedoucím gólu začali zdržovat. Zákeřná hra neumožnila domácím jakékoliv šance. Skoro jediná se naskytla později v průběhu druhého poločasu. Po dalším zbytečném faulu rozhodčí pískl další penaltu ve prospěch domácích. Na kopačkách měl vyrovnání Antonín Lopatář ale díky hrozným podmínkám taky neproměnil. To už domácí značně poznamenalo. Nemohli se dostat do tempa a na jednobrankový náskok hostů už nedokázali odpovědět. Zápas tak skončil 2:3 a hosté se mohli radovat.



Ohlasy k zápasu


Nehvizdy
Jan Jenčík, jednatel: Zápas začal na velmi podmáčeném terénu. Úvodní písknutí pana rozhodčího zahájilo další proudy vody, které doprovázely celý 1.poločas. Zápas se hrál ve velmi pěkném tempu s převahou domácích. Ti se v 21.minutě ujali vedení, ale jen na krátkou dobu. Ve 23.minutě udeřil soupeř. Domácí AFK Nehvizdy se snažily kombinovat hru a tou se jim podařilo upravit skóre na svoji stranu ve 30.minutě. Bohužel jsme potom po druhé inkasovali. S ubývající sílou a zhoršení terénu se vstoupilo do druhého poločasu. Držení míče stále pod kontrolou domácího týmu, ale branky a fauly patřily soupeři. Ten udeřil v 75.minutě po 3. Domácí nezvládli ostrou hru hostů, to svědčí i o 2 neproměněných penaltách. Konec zápasu doprovázelo zdržování, které nakonec přineslo 3 body pro tým Bášťe.

Bášť
Martin Bulvas, funkcionář: Velmi dobrá atmosféra před zápasem hřiště krásné, velmi dobře připravené, trávník by slušel i 1.lize. Favoritem je stoprocentně družstvo Nehvizd, Bášť přijela pouze s 11 hráči bez možnosti střídat. Začátek zápasu byl ve znamení velkého náporu Nehvizd, Bášť se 10 minut nedostala ze své poloviny. Ale útoky Nehvizd stejné, jen centry ze stran, se kterými si obrana Bášťe uměla poradit. Asi ve 25. minutě náběh útočníka Nehvizd a přesná hlavička 1:0. Za tři minuty srovnáno, po faulu a rozehrání přímého kopu krásná rybička útočníka Bášťe 1:1. Přišel další tlak Nehvizd a faul v pokutovém území Bášťe penalta. Brankář Bášťe chytá. Asi v 35 minutě krásný útok Nehvizd a podle brankáře dal útočník Nehvizd na 2:1. Ve 40 minutě krásný útok Báště po centru zleva vyrovnal záložník na 2:2.Poločas 2:2. Na začátku 2.poločasu opět velký tlak Nehvizd ale dlouho bez efektu. V 60 minutě brejk Báště útočník obešel dva obránce a naservíroval třetí gól hráči Bášťe do prázdné branky. 2:3 . Opět tlak Nehvizd, Bášti ubývají síly, nemohou střídat, nemají koho. V 70. minutě faul brankáře Báště v pokutovém území, druhá penalta. Kope jiný hráč, ovšem brankář Bášťe zase chytá. Nehvizdy to velice poznamenalo od té doby Bášť lepším mužstvem, zahodila ještě dvě velké šance. Konec zápasu Výsledek 2:3 pro Bášť. Zápasu by asi víc slušela remíza, ovšem Bášť si za obětavý výkon body zaslouží. Ze strany Nehvizd došlo k podcenění soupeře, mysleli si, že tento zápas bude jejich snadnou záležitostí. Rozhodčí Bernard bezchybný, utkání mělo pěkné tempo a úroveň okresního přeboru mu slušela. Hrálo se slušně, korektně.



Sestavy


Nehvizdy
P. Prokeš [-] - M. Brodský [-] (90. J. Jenčík [-] ) , P. Sochor [-] , T. Sláma [-] (64. T. Müller [-] ) , O. Ursacher [-] , A. Lopatář [-] , J. Marc [-] , Š. Krákora [-] , P. Dvořák [-] (46. D. Pohanka [-] ) , F. Skuhravý [-] , V. Lebeda [-] (72. L. Vlček [-] )

Bášť
M. Detko [-] - R. Špejra [-] , V. Kundert [-] , L. Kříž [-] , A. Magyar [-] - P. Icik [-] , T. Fafek [-] , M. Kundert [-] , J. Tauš [-] - T. Bobek [-] , B. Vostřel [-]

ŽK: 24. P. Sochor , 30. F. Skuhravý , 45. M. Brodský , 79. A. Lopatář - 25. P. Icik , 55. M. Detko , 55. V. Kundert .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bernard Zdeněk - BUBANEC Michal, SVOBODA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Maxmilián Sobek

Expert: Pavel Malý
Tip experta: remíza

Nehvizdy nevyužijí výhody domácího hřiště a jen remizují 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích