2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na stadiónku v Hybrálci se podávalo remízové utkání


Branky


0

 Dnes se v Hybrálci na místním hřišti střetnuli dva soupeři s rozdílnými cíly. Domácí, kteří by se rádi přiblížili středu tabulky a hosté z Kozlova pro které byl metou titul půlmistra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohotový Michal Mlsna

 Do tohoto utkání vstupovali hosté početní nevýhodě, navíc jim chyběl nejlepší hráč Luboš Rychtecký za zbytečnou červenou kartu z minulého kola. I přesto do něj vstoupili rázně,když hned ve třetí chyboval domácí obránce míče se zmocnil Kozlovský Michal Mlsna obešel brankáře a zavěsil do odkryté branky 0-1. Domácí na to vyrovnali hru a již v 23. minutě si na centr ze strany naběhnul Tomáš Ehrenberger a vsítit vyrovnávací branku 1-1. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a to až do 42. minuty, hosté vytřelili z větší vzdálenosti domácí brankář P. Svoboda míč neudržel a to byla pobítka pro Michala Mlsnu, který nezaváhal a proměnil svoji šanci 1-2. Za tohoto stavu odcházeli hráči do šaten.

Domácí dorovnávají skóre

Do druhého poločasu hráči vstoupili vlažně. Domácí se více snažili držet míč a tvořit hru. Hosté jako by se snažili urdržet výsledek, který jim vyhovoval. Šancí bylo po skromnu a hra se začala kouskovat. Hráči se potýkali s velkou nepřesností přihrávek a proto nevznikalo příliš šancí. I samotná gólová situace se vyvinula nevinně. Po nenápadném centru se ke hlavičce dostal střídající M.Brunner a s přehledem vyronal vývoj utkání 2-2. Po této brance hosté zvýšili aktivitu, vytvořili si pár zajímavých šancí ale výsledek zůstal i po konečném hvizdu hlavního rozhodčího nerozhodný 2-2.



Ohlasy k zápasu



TJ Kozlov
Marek Matějíček, Kapitán: Myslím si, že toto bylo typicky vyrovnané utkání. Našemu týmu sice chyběl Luboš Rychtecký , ale i s tím jsme si dokázali poradit. Spíše nám uškodilo to, že jsme se nesešli v plném počtu, ale na to se nevymlouváme. Soupeře jsme nepřehráli a proto konečná remíza je zasloužená.



Sestavy


1.máj Hybrálec
P. Svoboda [-] - J. Šiška [-] , J. Lindourek [-] , P. Šimek [-] , L. Ohnút [-] - T. Ehrenberger [-] , K. Suk [-] , J. Chalupský [-] , J. Hrubý [-] (46. M. Brunner [-] ) - P. Hrubý [-] , R. Pytlík [-]


ŽK: 73. R. Kliment , 75. P. Boháček , 88. V. Rychtecký .
Hráči zápasu: M. Mlsna .
Místo: Hybrálec. Počet diváků: 33. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - KŘÍŽ Jan, BABÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.