0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krize Bečova pokračuje. Podlehla hlavně díky povedené čtyřminutovce Staré Role


Branky


1

Bečov má problémy. Na svém kontě mělí fotbalisté pouhé tři body za tři remízy. A proti Staré Roli to rozhodně nenapravili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla na branky chudší

Na první branku zápasu nemuselo 30 diváků přítomných v bečovském fotbalovém areálu čekat příliš dlouho. Už ve 3. minutě totiž rozvlnil síť za zády Tomáše Jílka starorolský Martin Götz (pozor, neplést se střelcem zlatého gólů z fotbalového šampionátu z roku 2014 Mario Götzem!).

 

I přes ideální vstup do utkání však z gólového hlediska mužstvo Staré Role nic nepředvedlo. A to samé platí pro v krizi zmítající se Bečov. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Drtivá čtyřminutovka rozhodla

Ve druhém poločase byla k vidění fantastická čtyřminutovka, která definitivně rozhodla zápas, jehož výsledek byl do té doby velice těsný.

 

V 56. minutě se totiž na střeleckou listinu zapsal hráč s číslem 10 na zádech Roman Voborský, chvilinku nato, v 59. minutě, to byl opět Voborský, kdo pálil přesně a připsal si tak druhou branku v utkání a celkově šestou v sezóně, což z něj činí po Janu Neradovi druhého nejlepšího střelce týmu.

 

No a uběhla pouhá jedna minuta a další branku vstřelil zmiňovaný hráč číslo 8 Jan Nerad, který tak vylepšil svou střeleckou bilanci na osm zásahů. Bylo to 4:0 a Nerad mohl o pět minut později s klidným svědomím vystřídat.

 

Tímto výsledkem utkání nakonec skončilo, fotbalisté Bečova se do něho zapsalo pouze jedním střídáním a dvěma žlutými kartami. Jinak se jednalo o poměrně jasnou záležitost.



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
T. Jílek [-] - P. Špak [-] (66. P. Janoušek [-] ) , M. Horváth [-] , L. Havlovic [-] , J. Prozba [-] , J. Havlovic [-] , D. Perina [-] , J. Psohlavec [-] , J. Váňa [-] (82. P. Pacourek [-] ) , T. Tonhauser [-] , P. Jaša [-]

TJ DDM Stará Role
J. Šebek [-] - P. Belický [-] , L. Labodarec [-] , M. Vošmik [-] , R. Voborský [-] , J. Nerad [-] (65. D. Buřič [-] ) , A. Gunem [-] , M. Götz [-] , T. Hejl [-] , M. Křížek [-] , M. Hejl [-] (71. K. Mochal [-] )

ŽK: 41. J. Psohlavec , 67. J. Prozba .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škoda Pavel - TICHÝ Štěpán (N), HEJKAL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.