R. Novotný 67. (p.)
1:1
(0:1)
3. P. Novotný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 10:15

21.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec veze z Velké Bíteše bod


Branky


67. R. Novotný (p.) - 3. P. Novotný (p.)
7

Dvě penalty přinesly remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Už 2. minuta přinesla zbytečný faul Mrni, po kterém rozhočí Švehla správně nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Pavel Novotný - 0:1. Tento moment první poločas zásadně ovlivnil. Domácí byli zaskočeni a jen těžko hledali recept na pozornou obranu soupeře. Velkou šanci sice měl hned v 6. minutě Macek, ale ten zatím střeleckou formu hledá marně. Potom Ždírec držel s bítešskými s přehledem krok a navíc se sám pokoušel o zakončení, především ze střední vzdálenosti. Další velké šance domácích tak přišly až těsně před půlhodinou hry. Nejprve se mohl krásně trefit Moučka, jeho střela ale skončila těsně vedle a nedlouho po něm zakončoval po brejku také Merdita. Jeho tečovanou střelu ale hostující brankář vyrazil. Z poločasového vedení se tak radovali hosté.

 

Domácí po přestávce srovnali

Po změně stran větral obranu hostí opět aktivní Moučka. V 55. minutě centrem našel Novotného, ten ale skončil v brance místo míče. Zvyšující se tlak nakonec přinesl kýžené vyrovnání. V 67. minutě zahrál hostující brankář Gregovský rukou mimo pokutové území, Moučka mu z trestného kopu vyprášil rukavice a odražený míč Loup trefil do břevna. Jeden z hostujících hráčů mu ale přitom málem ukopl hlavu, a tak se penalta správně pískala i na druhé straně. I k ní se postavil hráč s příjmením Novotný, tentokrát domácí Richard a s trochou štěstí srovnal skóre - 1:1. Domácí po vyrovnání mysleli na víc než bod a dokumentovaly to dvě střely z dálky. Šperkova jedovka v 75. minutě nejprve olízla břevno a Mrňovu ránu s problémy zpacifikoval Gregovský. V závěru na obou stranách trochu tekly nervy a zbytečnou červenou kartu inkasoval domácí Bartoš. Oba soupeři se ale každopádně rozešli zaslouženě smírně 1:1. 



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Šperka [-] , V. Kamenský [-] , T. Mrňa [-] , L. Daněk [-] , A. Macek [-] (55. Z. Traxl [-] ) , A. Merdita [-] , D. Moučka [-] , D. Bartoš [-] , R. Novotný [-] (76. F. Krula [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - K. Štukhejl [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , J. Šrámek [-] , J. Novotný [-] (85. M. Vopršal [-] ) , J. Fikar [-] (71. P. Pátek [-] ) , M. Koutný [-] , L. Mrázek [-] , O. Pavlas [-] , D. Pelikán [-]

ŽK: 19. L. Daněk , 31. A. Macek , 51. T. Šperka , 71. D. Bartoš - 37. J. Novotný , 65. D. Gregovský , 73. D. Pelikán , 90. O. Pavlas . ČK: 90. D. Bartoš .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Švehla Marek - FABEŠ Roman, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Stanislav Švoma
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase nečekám moc gólů, o gól vyhraje Bíteš, 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích