3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko doma zdolalo Chlístov


Branky


12. J. Anděl , 50. J. Kříž (p.) , 69. P. Nevrkla - 43. K. Kocmánek , 80. K. Kocmánek (p.)
0

Jemnicko, které si minulé kolo posílilo sebevědomí v zápase s Okříškama, chtělo v dalším zápase doma potvrdit tři body a posunout se v tabulce do klidných pater. Čekal na ně ale nepříjemný soupeř z Chlístova, který si po posledních nezdarech přijel pro body. Napínavý duel, ve kterém byly k vidění dvě penalty a červená karta nakonec dopadl lépe pro domácí, kteří se radovali z výhry 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli o vedení chvíli před přestávkou

Do zápasu vlétli aktivněji domácí. Snažili se hrát kombinační hru, kterou Chlístov přehrávali a z jejich ktivity vyplynul také první gól, na který fanoušci čekali do 12. minuty. Po kombinaci ve středu hřiště se ujal balónu Jiří Anděl a střelou z dvaceti metrů překonal Belvončíka - 1:0. Domácí byli i nadále aktivnější, ale gólovou příležitost si vypracovat nedokázali. Hosté se začali probouzet po pětadvaceti minutách hry. Začali být aktivnější a přidali na důrazu, z čehož vyústil vyrovnávací gól dvě minuty před odchodem do kabin. Po centru z boku zůstal mezi třemi obránci Jemnicka volný Karel Kocmánek a doklepl míč do sítě - 1:1.

 

Dvě penalty a červená

Druhý poločas začal ve znamení toho prvního. Domácí navázali na dobrý vstup do utkání a opět byli do předu aktivnější a lepší na balónu. Hned po pěti minutách se prodíral do soupeřovy šestnáctky Axman, byl sražen k zemi a sudí Kuba ukázal na penaltový puntík. Zodpovědnost na sebe vzal Jan Kříž a zvýšil na 2:1. V 70. minutě bylo ještě veseleji pro hráče Jemnicka. Střelou z 18ti metrů se prosadil Pavel Nevrkla a zdálo se být už hotovo. Hosté se ale nevzdali a po nesmyslném faulu Svobody snížil na 3:2 z penalty svým druhým gólem v zápase Karel Kocmánek. Kromě hektického závěru a vyloučení hostujícího Hrbáčka se na hřišti už nic víc nestalo a Jemnicko se tak posunulo na 9. místo v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér 1.FC Jemnicko B: Věděli jsme, že Chlístov hraje jednoduchý, důrazný fotbal a že někteří jeho hráči neuhnou z žádného souboje. Proto jsem naše hráče nabádal, že nesmějí polevit a důrazu se vyrovnat. Vyšlo nám to dobře a jsme rádi za výhru.

SK Slavia Chlístov
Milan Špaček - Slavia Chlístov: Škoda, že jsme zaspali oba začátky poločasů. Domácí se v tom druhém dostali na rozdíl dvou gólů, a to už se těžko dotahovalo.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - J. Anděl [-] (91. M. Liška [-] ) , K. Tesař [-] (68. J. Gardoň [-] ) , M. Hošek [-] , P. Nevrkla [-] (80. J. Kopr [-] ) , J. Kříž [-] (84. L. Chalupa [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , M. Axman [-] (60. J. Svoboda [-] ) , D. Smetana [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - P. Ježek [-] , J. Pokorný [-] , L. Hrbáček [-] , D. Brestovský [-] - J. Uhlíř [-] , M. Rygl [-] , T. Kuchařík [-] , K. Kocmánek [-] , L. Ferdan [-] - L. Rygl [-] -

ŽK: 21. J. Anděl , 79. J. Svoboda - 30. L. Hrbáček , 49. J. Pokorný , 57. M. Rygl , 67. L. Rygl . ČK: 90. L. Hrbáček .
Hráči zápasu: M. Sevelda , J. Anděl .
Místo: Vratěnín. Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUBA Lukáš - MAAR Michal, KINCL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.