2:1
(2:1)
22. L. Rygl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma zvládly duel s Chlístovem


Branky


41. K. Kapko , 45. M. Máca - 22. L. Rygl
0

V dalším zápase 7. kola Okresního přeboru přivítaly Třebelovice na své půdě Chlístov. Domácí ve výborné formě patřily za favorita utkání. Hosté hrají v klidném středu tabulky a na svém kontě mají 10 bodů. Chlístov se ujal ve 22. minutě vedení díky trefě Lukáše Rygla. Domácím patřil konec prvního poločasu kdy nejprve vyrovnal ve 41. minutě Kapko a těsně před závěrečným hvizdem před odchodem do kabin zvýšil na 2:1 Marek Máca. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel závěr poločasu

Do zápasu měli lepší start hosté. Od úvodu měli převahu a ve 22. minutě dokázali domácí zaskočit. Svoboda s Ryglem si vyměnili balón, druhý jmenovaný se následně uvolnil kolem obránce do vápna a prostřelil domácího Nesibu - 0:1. Třebelovice se z toho chvíli otřepávali, ale do poločasu se jim podařilo skóre otočit. Nejprve ve 41. minutě vystřelil z vápna Kevin Kapko a ranou k tyči nedal Belvončíkovi šanci. Minutu před pauzou pak zvyšovlal na 2:1 pro domácí Marek Máca, když po brejku všem zadákům Chlístova utekl a opět překonal hostujícího strážce svatyně.

Máca mohl domácí uklidnit

Hned na začátku druhého poločasu mohli Třebelovice svůj náskok zvýšit a uklidnit se. Domácí útočník Máca však ani jednou ze tří pokusů Belvončíka nedokázal prostřelit. Možná klíčovým okamžikem zápasu byla 57. minuta, kdy rozhodčí Kovář ukázal Svobodovi po druhé žluté kartě červenou a poslal ho předčasně pod sprchy. Domácí od té doby drželi míč na kopačkách a kontrolovali hru. Pár minut před koncem se ještě hosté vzchopili a vytvořili si mírnější tlak, domácí obrana ale dokázala vzdorovat a Třebelovice si tak připisují další výhru do tabulky, kde zaostávají za prvním Studencem o pouhé dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér TJ Třebelovice: Z gólu Chlístova jsme byli takoví špatní, ale dokázali jsme to zvednout a do poločasu zápas otočit. Po červené kartě už hosté zalezli a kromě posledních minut jsme zápas kontrolovali. S body a umístěním v tabulce můžeme být spokojení, předvedená hra by ale mohla být lepší.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Sláma [-] , S. Michal [-] , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] , M. Čurda [-] - M. Máca [-] (90. P. Sedlák [-] ) , J. Jurka [-] , D. Janíček [-] - K. Kapko [-] , J. Krula [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - P. Ježek [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] - K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , L. Ferdan [-] , T. Kuchařík [-] (68. J. Uhlíř [-] ) - L. Rygl [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 34. M. Sláma , 55. M. Čurda - 41. L. Ferdan , 55. M. Svoboda . ČK: 57. M. Svoboda .
Hráči zápasu: K. Kapko , M. Máca .
Místo: Třebelovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOVÁŘ Antonín - KUBA Lukáš, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.