1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko si odváží cennou výhru z Okříšek


Branky


0

Další souboj týmů, které ještě nevyhrály byl k vidění v Okříškách. Domácí vstupovali do zápasu s vírou, že si na svém hřišti připíší první výhru a posunou se tak před svého rivala z Jemnicka. Hosté byli ve stejné situaci, a proto se dala čekat napínavá bitva. Okříšky vlétly do utkání raketovým způsobem a hned ve 4. minutě se ujaly vedení díky brance Večeři. Jemnicko ale stihlo ještě v 10. minutě vyrovnat a po půl hodině hry zvýšilo na 2:1, když se zaspal mezi střelce Jan Kříž. Všechno podstatné se událo v prvním poločase, a tak slaví první výhru v sezóně rezerva Jemnicka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly v první půl hodině

Živelný fotbal se spoustou šancí, byl vidět v souboji béček Okříšek a Jemnicka. Okříšky na svého soupeře doslova vlítly, což korunovaly gólem hned ve 4. minutě. Po dobře zahraném rohovém kopu vznikla ve vápně hostů skrumáž, v níž se nejlépe zorientoval Michal Večeřa a otevřel gólový účet utkání - 1:0. Zaskočení hosté z Jemnicka se ale brzo zvedli, začali lépe kombinovat a v 10. minutě to bylo 1:1. Rychlý protiútok vedl Jan Kříž, zatáhl balón po lajně, počkal si na náběh Tesaře a ten už měl úlohu snadnou. Dívaci viděli všechny góly v první půl hodině. Ve 28. minutě vedl další protiútok hostů Kříž, tentokrát ale nenahrával, sám se dokázal uvolnit a střelou na zadní tyč překonal Syrového - 1:2.

Neproměňování tutovek zdobilo druhý poločas

Neuvěřitelný počet zmařených gólovek byl k vidění ve druhém poločase. Okříšky byly aktivnější a hosté se spoléhali hlavně na rychlé protiútoky. Obě obrany si ale v sobotu odpoledne nejšpíš vzali volno a nebýt střelecké potence útočníků, zápas by skončil pěknou divočinou. Za domácí šel třikrát sám na bránu Polák, Brabec se z malého vápna nedokázal trefit za vynikajícího Růžičku, hosté šli dokonce čtyřikrát sami na domácího brankáře ve dvou a ani takovéto šance nedokázal proměnit Tesař, Kříž nebo Svoboda. Z prvních bodů ve sezóně se tak může radovat rezerva Jemnicka.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Jan Dokulil - trenér SK Huhtamaki Okříšky B: Byl to naprosto šílený zápas bez obran, kdy to mohlo skončit třeba 15:10. Umístění v tabulce je pro nás samozřejmě špatné, ale většinu zápasů prohráváme jenom o gól a myslím si, že se to otočí a začneme vyhrávat. Nejlépe příští týden s Náměští.

1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér 1.FC Jemnicko B: Zápasu by možná více slušela remíza. Okříšky byly o něco aktivnější a my jsme spíše čekali na brejky. Hodně nás podržel brankář Růžička a také byl znát návrat stopera Křivánka a hostujícího Anděla.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - T. Binka [-] , J. Jeřábek [-] , M. Kšír [-] - R. Ryšavý [-] , P. Dubský [-] (46. Š. Novotný [-] ) , J. Ježek [-] , R. Dokulil [-] (46. J. Brabec [-] ) - P. Molák [-] - K. Vostal [-] , M. Večeřa [-] (81. M. Ferdan [-] )

1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (61. J. Svoboda [-] ) , J. Kopr [-] (71. M. Axman [-] ) , P. Nevrkla [-] , J. Kříž [-] (90. J. Trávníček [-] ) , M. Hošek [-] (90. M. Nechvátal [-] ) , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , R. Komenda [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 51. Š. Novotný - 69. J. Svoboda , 80. J. Anděl .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 85. Rozhodčí: MAAR Michal - NAVRKAL Ivo, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.