2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč konečně vyhrála, porazila Okříšky


Branky


0

V neděli se na půdě Stařeči představilo béčko Okříšek a byl to souboj posledního s předposledním. Domácí už potřebovali nutně zabrat, protože jejich bilance z prvních 5ti kol byla jedna remíza, zbytek prohry. Hosté na tom byli jen o bod lépe za dvě remízy. Radovat se z prvních tří bod nakonec mohla Stařeč díky trefám Ježka a Vodičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Ježka domácí uklidnil

Hosté posilněni o tři hráče z A mužstva přijeli do Stařeče pro kýžené tři body. Domácí měli ovšem stejný cíl a na trávníku to bylo vidět. Oba týmy se rvaly o každý balón a jak už to v těchto zápasech týmů ze spodu tabulky bývá, jezdilo se tzv. po prdeli. Domácím vstup do zápasu vyšel lépe a mohl se radovat z jednobrankového vedení. V 15. minutě dostal nahrávku z hloubi pole Rostislav Ježek, otočil se kolem obránce a v samostatném průniku překonal hostujícího brankáře Syrového. Hosté toho v první půli moc nepředvedli. Míč z jejich kopaček létal hodně vzduchem a slibně rozvíjející se šance nebyli schopni dotáhnout. Stařeč působila lepším dojmem a její náskok mohl po samostatném nájezdu zvýšit Pislcajk, ale hosty podržel gólman Syrový. První poločas tak nabídl vedení domácích 1:0.

 

Stařeč zvýšila hned v úvodu druhé půlky

Ve druhém poločase hosté hru zlepšili a začli lépe kombinovat. Domácí ale táhli za vítězstvím a dese minut po přestávce zvýšili. Z pravé strany rozehrál volný přímý kop Rambousek, centrovaný míč poslal přímo na hlavu Vodičky, který podruhé rozjásal domácí příznivce. Rezerva Jemnicka stačila už jenom korigovt výsledek, když chybu domácí obrany potrestal Jan Brabec. Hosté mohli ještě vyrovnat, ale Dubský v závěru orazítkoval pouze tyč. Stařeč si připisuje první výhru v sezóně a Jemnicko se propadá na poslední místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Václav Polák - trenér TJ Sokol Stařeč: Na tento zápas jsme se celý týden pečlivě připravovali a chtěli jsme vyhrát za každou cenu. Jemnicko bylo silným soupeřem a měli tam několikrát hráčů z áčka. My jsme předvedli bojovný fotbal a kluci to odmakali naplno. Vyhrát jsme si zasloužili.

SK Huhtamaki Okříšky B
Jan Jeřábek - kapitán SK Huhtamaki Okříšky B: První půlka byla z naší strany hodně špatná, jenom se to nakopávalo a mohli jsme dostat i víc gólů. Druhou půlku jsme se zvedli a zlepšilo se to, protože jsme začali hrát více po zemi. Šance na vyrovnání jsme jsme měli, ale domácí si to pohlídali. Myslím, že měli i trochu štěstí.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (89. S. Jahoda [-] ) , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] (90. M. Stonáček [-] ) , D. Kašiár [-] (70. L. Petrilák [-] ) , O. Mařan [-] , R. Linhart [-] (84. M. Patočka [-] ) , L. Lauš [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , J. Rambousek [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - Z. Ryšavý [-] , M. Kšír [-] , J. Jeřábek [-] , T. Binka [-] - J. Ježek [-] (46. K. Vostal [-] ) , R. Dokulil [-] , R. Ryšavý [-] , P. Dubský [-] - J. Brabec [-] , P. Molák [-] (46. M. Večeřa [-] ) -

ŽK: 25. M. Bříza - 72. J. Brabec .
Místo: Stařeč. Počet diváků: 110. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KUDLÍK Radim, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.