Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice rozstřílely Chlístov


Branky


0

Jednoznačný průběh měl zápas Chlístova, který na svém hřišti v rámci 6. kola přivítal Hartvíkovice. Domácí v minulém kole zvítězili v Blatnici vysoko 4:1 a tři body z venku chtěli potvrdit na domácím stadionu. Hartvíkovice si ale po pouťové prohře s Třebelovicemi z minulého víkendu tentokrát spravili chuť a domácím nasázeli šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se lámal ve 27. minutě

Bez tří hráčů základní sestavy Moczára, Závišky a Kopuletého odcestovaly Hartvíkovice k dalšímu mistrovskému utkání, tentokrát do Chlístova. Zápas začal ve velkém tempu a hrál se pohledný fotbal. Ve 27. minutě mohli jít domácí do vedení, ale po obrovském závaru ve vápně hostí chytil Chalupa téměř jasný gól a okamžitě rozehrál do protiútoku, který zakončil Jakub Sýkora ve vedoucí branku. O tři minuty později hosté zahrávali rohový kop. Nacvičený signál zakončil Outulný a bylo to 0:2. Ve 36. minutě bylo na straně Hartvalu ještě veseleji. Hosté pronikli po pravé straně, centrovaný balón se snesl na hlavu Jakuba Sýkory, ten jím pouze orazítkoval břevno a následnou dorážku už dopravil za Belvončíkova záda Dominik Horký. 

 

Tlak domácích z úvodu poločasu k ničemu nevedl

Domácí ale nesložili zbraně a do druhého poločasu vstoupili velmi aktivně a svého soupeře na deset minut přimáčkli na vlastní polovinu. Chlístov si dokázal vypracovat několik slibných šancí, ale dobře chytající Chalupa hosty několikrát zachránil, a přišlo potrestání na druhé straně. Na 0:4 zvyšoval svým druhým gólem Sýkora, když po odkopu z vlastní poloviny všem utekl a domácí definitivně položil na kolena. Fanoušci Chlístova si v 83. minutě přeci jenom mohli zařvat gól. Jinak skvěle chytající Chalupa si vybral špatnou chvilku, když lehký balón neudržel v rukavicích a srazil ve vápně útočníka domácích . K exekuci se postavil Karel Kocmánek a vstřelil jediný gól domácích - 1:4. Hartvíkovice ale ještě neřekly poslední slovo. V 86. minutě se po pěkné individuální akci prosadil Martin Kopuletý a o dvě minuty později běžel sám na bránu Sýkora. Mohl vstřelit hattrick, ale nehamounil a nabídl Kazatelovi gól do prázdné brány - 1:6. Domácí tak na své půde utržili nepříjemný debakl a hosté si naopak spravili chuť po nevydařeném domácím zápasu z minulého kola.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér TJ Hartvíkovice: Chtěl bych pochválit všechny hráče. Zápas byl odmakaný, odježděný a výborně nás podržel brankář chalupa. Vyzdvihnout bych také chtěl hlavně výkon Martina Kopuletého, který celý zápas dřel a podržel hodně balónů ve předu a Sýkoru, který byl u čtyř gólů.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - P. Ježek [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] - T. Kuchařík [-] , L. Ferdan [-] , M. Rygl [-] , K. Kocmánek [-] - L. Rygl [-] , R. Novák [-] (66. D. Brestovský [-] ) -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , V. Rous [-] (59. R. Hadraba [-] ) , M. Malý [-] , J. Sýkora [-] - M. Outulný [-] (87. J. Kazatel [-] ) , D. Horký [-] (78. J. Křehlík [-] ) , M. Kopuletý [-] - M. Kopuletý [-] -

ŽK: 35. M. Rygl , 47. L. Rygl - 58. M. Sýkora , 70. M. Kafka .
Hráči zápasu: P. Chalupa , J. Sýkora , M. Kopuletý .
Místo: Chlístov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDLÍK Pavel, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.