1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár se rozešel s Jemnickem smírně


Branky


12

Petr Viliš po dvou minutách na hřišti vsítil branku a zajistil domácím bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Již od začátku se hrálo ve vysokém nasazení, ale bez vážnějších šancí. První velká šance ze strany hostí přišla ve 14. minutě a byla hned gólová. Po centru z pravé strany se Süssenbek krásným prvním dotykem uvolnil za naši obranu a samostatný nájezd na Balcara proměnil – 0:1. Po vstřelené brance se hosté trochu zatáhli a vyčkávali na chyby domácích a těm nezbývalo než zvýšit tempo a presovat mnohem výše. Selhávali však ve finálních přihrávkách a první půle tak již další větší šance nepřinesla.

Domácí po přestávce srovnali

Po prohraném souboji šli hosté do brejku, ale nprudkou střelu Axmana vytěsnil Balcar na roh. Postupem času hostům pomalu docházejí síly. Domácí se začali dostávat do větších příležitostí a zejména z rohových a standartních situací si vytvořili dobré gólové příležitosti. Dvakrát ve vápně hlavičkoval osamocený Růžička, jednou ho však skvěle vychytal Kopeček a podruhé mířil jeho pokus nad bránu. Z dalšího rohu pak hlavičkoval Machatka, ale na brankové čáře ho opět vychytal Kopeček, který byl v tomto zápase jasnou oporou hostí. Po našich neproměněných šancích mohli asi v 60. minutě hosté opět navýšit svůj náskok, když se téměř po totožné situaci jako v první půli opět uvolnil Süssenbek, tentokrát však jeho nájezd zlikvidoval Balcar. O dvě minuty později se přihodila nepříjemná situace, když se ve vápně po centru srazili Sláma s Kopečkem a oba hráči po nárazu zůstali ležet na zemi. Naštěstí oba odešli po svých, avšak pro Slámu zápas skončil a ze souboje si odnesl zlomený nos. Otřesený Kopeček se dokonce vrátil do brány a zápas dohrál, bylo však znát, že i pro něj byl náraz velice bolestivý.  Po pětiminutovém se  do dvou střeleckých příležitostí se dostal Kulhánek, ale ani jednou nemířil mezi tři tyče. V 87. minutě se hned po minutě pobytu na hřišti dostal do šance Viliš, když ho Peňáz vysunul do vápna, Kopeček byl však u Viliše včas a jeho střelu z blízkosti zneškodnil. O minutu později si domácí vybojovali další roh. Po prudkém centru se ve vápně nejrychleji zorientoval právě střídající Viliš a asi na 3x propálil skrumáž před Kopečkovou bránou – 1:1. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Fyzicky jsme se cítili dobře připraveni, což bylo znát i v zápase, bohužel koncovka nás trápila už celý podzim a v tomto zápase to nebylo jiné. Soupeř navíc šel do vedení po krásné akci a proti tak zkušenému týmu není nikdy lehké skóre otáčet. Jsem tedy rád alespoň za bod, který jsme urvali hlavně pro Boba Slámu za jeho obětavost a doufám, že se mu bude zranění dobře hojit, aby mohl být s námi brzy zpět na hřišti.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Zápas pro nás začal dobře. Po dvou šancích jsme se dostali do vedení. Naší pozornou obranou hrou jsme domácí nepustili téměř do žádné šance. Ve druhé půli domácí přidali na tempu hry. My jsme měli dvě tutovky na odskočení, ovšem nedali, a tak těsně před koncem domácí za snahu dosáhli vyrovnání. Takže asi spravedlivý remízový zápas.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - V. Frieb [-] (86. P. Viliš [-] ) , D. Kulhánek [-] , P. Klouda [-] (71. M. Přibyl [-] ) , F. Chroustovský [-] , T. Vokoun [-] , D. Musil [-] , O. Růžička [-] , P. Machatka [-] , B. Sláma [-] (63. M. Blažíček [-] ) , Z. Peňáz [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Vacuška [-] , Z. Koutný [-] , O. Tesař [-] - M. Axman [-] , V. Toman [-] - R. Menčík [-] , T. Süssenbek [-] , S. Křivánek [-] , M. Sevelda [-] (77. R. Komenda [-] ) , M. Hošek [-]

ŽK: 21. V. Frieb - 69. M. Axman .
Hráči zápasu: P. Klouda - V. Kopeček , D. Vacuška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - CHROMÝ Karel, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Drdla
Tip experta: výhra domácích

Béčko Žďasu mělo na podzim pomalejší rozjezd. Podobná situace se nebude na jaře opakovat. Předpokládám, že se bude hrát na umělce. I přes značnou kvalitu Jemnicka vyhrají o více než dvě branky domácí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích