Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár naděloval v Želetavě


Branky


47. Z. Daniel , 69. T. Simandl - 44. P. Viliš , 56. V. Frieb , 61. D. Musil , 75. Z. Peňáz , 79. D. Musil , 90. M. Srnský
18

Hosté ve druhé půli vstřelili čtyři branky a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned v úvodní minutě prošel přes půl hřiště Simandl, ale jeho krásná střela skončila na břevně odkud šel míč na brankovou čáru a zpět. V 8. minutě aktivní Simandl předložil do tutovky Ondráčkovi, ale ten trefil jen brankáře hostí. Ve 32. minutě prošel opět Simandl středem hřiště, obešel i brankáře, ale před prázdnou branou zakončil ještě Daniel, který byl původně podle rozhodčích v ofsajdu a gól neplatil. Poté se osmělili hosté, ale jejich brejk nadvakrát hasila domácí obrana. Když se neujali dalekonosné střely M.Vrbky ani Simandla udeřilo na druhé straně. Na konci polacasu si na rohový kop nejvýše vyskočil Viliš a poslal hosty do vedení - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí do druhé půle změnili rozestavení a hned na začátku srovnal důrazný Daniel - 1:1. Bohužel, ale do často otevřené obrany podnikali hosté brejky, kdy jedem z nich využil střelou z vápna Frieb - 1:2. V 61. minutě vstřelil gól přímo z rohove kopu Musil - 1:3. Domácí dokázali Simandlem z přímého kopu snížit - 2:3. Vyrovnání měl na noze Pacas, kterého ale vychytal Šenkýř a když T. Vrbka v šanci přestřelil udeřil opět Žďár. Nejprve se prosadil Peňáz a pak Musil zatočil svůj rohový kop nikým netečován opět do brány, a to už s domácími zamávalo - 2:5. Zápas se už pouze dohrával a tečku udělal v poslední minutě po dalším zaváhání domácího brankáře střídající Srnský, který využil špatný odkop a neměl problém skórovat do opuštěné brány - 2:6.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): V prvním poločase jsme byli lepší týmem, ale paradoxně jsme z našich 3 tuvovek nic neproměnili a dostali gól do kabiny po zbytečné standardce. Ve druhém poločase jsme hru otevřeli, hráli na riziko, dokázali vyrovnat a pak snížit, ale vždy jsme po našich chybách inkasovali a nakonec z toho byl příděl.




Sestavy


Sokol Želetava
P. Vlček [-] - T. Simandl [-] , F. Kasáček [-] , A. Pacas [-] , M. Vrbka [-] (85. M. Poledna [-] ) , Z. Daniel [-] , V. Čurda [-] (85. V. Jakeš [-] ) , T. Veselský [-] , T. Janiček [-] (46. M. Jičínský [-] ) , Š. Vladeka [-] , M. Ondráček [-] (68. T. Vrbka [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - M. Pelikán [-] , V. Frieb [-] (88. M. Přibyl [-] ) , D. Kulhánek [-] (86. M. Srnský [-] ) , P. Viliš [-] (88. F. Chroustovský [-] ) , P. Klouda [-] , D. Musil [-] , O. Růžička [-] , P. Machatka [-] (79. M. Blažíček [-] ) , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-]

ŽK: 20. M. Vrbka , 37. Š. Vladeka , 61. T. Veselský , 70. V. Čurda - 63. O. Růžička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - KRYMOVÁ Martina, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Souček
Tip experta: remíza

Žďár je na koni. Domácím Vrbka se Simandlem na tři body stačit nebudou.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza