0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín loupil v Jemicku


Branky


14

Hostům jaro nevychází, ale na to nechali na Třebíčsku zapomenout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Za pěkného květnového počasí se hrál v Jemnicku oboustraně technický fotbal. Fotbal na pohled pěkný, ale šancí z počátku k vidění moc nebylo. Pozorné obrany vždy na hranici velkého vápna stačili útočné snaží zastavovat. Náznaky šancí tak přícházely pouze po rohových kopech. Hosté měli po 20. minutě hry ideální přímý kop z 18 metrů. Ovšem střela zkončila ve zdi. Domácí zahrozili průnikem a křížnou střelou mimo Axmanem. Po půl hodině hry si naběhl na centr Axman a z voleje trefil na brankové čáře obránce. Následnou dorážku Křivánka stačil zblokovat vyběhuvší brankář Hladík. Gól do šatny a nakonec tříbodový zisk Měřína přišel ve 44. minutě. Po ztrátě míče na půli hosté našli kolmicí v otevřené obraně Michala Hladíka a ten nedal Kopečkovi šanci - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Druhá půle se nesla ve znamení dobývání pozorné obrany hostí. Aktivně hrající Axman dvakrát dobře hlavičkoval, ale jeho pokusy byli zlikvidovány Hladíkem. Dobrou střelu Tesaře z trestného kopu  obránce stačil zrazit na roh. Po hodině hry byl faulován ve vápně Axman. Nařízenou penaltu však Hladík Tesařovi chytil. Poté měl samostatný únik hostující Procházka, ale domácí Kopeček se vyznamenal a pádem pod nohy sebral míč pro sebe. Poslední a nějvětší šance domácí přišla po centru Křivánka. Jeho centr našel Sussenbeka a ten hlavou trefil k tyči. Hladík jeho pokus se štěstím vyrazil. Dorážku Tesaře pak na brankové čáře odkopl Souček. Poté, kdy domácí otevřely hru přišli tři výborné šance hostí. Ty však dobře chytající Kopeček vychytal. To hosty, ale numuselo mrzet, neboť si výsledek se ziskem tří bodů pohlídali.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Paradoxně po nejlepším herním výkonu jsme přesto prohráli. Jednu naši chybu dokázali dobře hrající hosté potrestat. Pak chytrou defenzívou hráli co potřebovali. Kluky musím však tentokrát pochválit. Hráli nadoraz až do konce, ale střelecké štěstí nám nebylo nakloněno."

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Na jaře procházíme těžkým obdobím a nedaří se nám tak, jak bychom si představovali. Dnes jsme konečně předvedli výkon podle našich představ. Celý zápas jsme se drželi našeho plánu a až na pár situací jsme soupeře k ničemu nepustili. Pro nás to jsou body v ceně zlata.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Smetana [-] , Z. Koutný [-] (13. P. Tesař [-] ) , O. Tesař [-] , L. Niederhofer [-] - M. Jindra [-] , S. Křivánek [-] , D. Vacuška [-] , M. Hošek [-] - M. Axman [-] , T. Süssenbek [-] -

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Jonáš [-] , M. Kožený [-] (54. V. Beran [-] ) , T. Bublán [-] , J. Netolický [-] , T. Kuřátko [-] (73. J. Benda [-] ) , K. Kružík [-] , V. Procházka [-] , M. Souček [-] , T. Láznička [-] , M. Hladík [-] (65. L. Pololáník [-] )

ŽK: 65. M. Axman , 80. M. Hošek - 65. K. Kružík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - SRŇÁNEK Lukáš, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Viklický
Tip experta: výhra domácích

3:1 - Jemnicko je doma silné.

Tip: výhra domácích