4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec si pohrál se Želetavou


Branky


29. D. Doležal , 44. D. Doležal , 58. M. Sova , 75. D. Doležal (p.)
14

Domácí utkání zvládli a přiblížili se záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

O nic hrající Želetava proti Kostelci, který potřeboval odčinit průšvih z Počítek a udržet si naději na záchranu do posledních dvou kol. To byl sobotní zápas v Kostelci. Domácí hráči nastoupili plní odhodlání a hned zatlačili Želetavu na její polovinu, v první vážné šanci Sova trefil tyč a to byla předzvěst dalších šancí na straně Kostelce, ale hlavně dalších zahozených šancí. Štěstí, které při těchto šancích stálo na straně Želetavy se odvrátilo ve 29. minutě, kdy zpoza vápna vystřelil Doležal a jeho tečovaná střela doletěla do sítě - 1:0. I ve zbytku poločasu byli aktivnější domácí. Hosté výrazněji zahrozili jenom jednou, ale domácí obrana závar odvrátila. Klid do kabiny domácích těsně před poločasem vystřelil opět Doležal, který ve 44. minutě navýšil na 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, hosté spoléhali na svého kapitána Simandla, ten byl ale ve svých snahách téměř vždy osamocen a i přesto, že Želetava zamíchala sestavou, moc platné jim to nebylo, domácí byli mnohem aktivnější, dokazovali to nasazením a také dalším navýšení skóre, kdy v 58. minutě navýšil Sova, který potrestal váhavou rozehrávku hostujících - 3:0. Naděje svitla Želetavě v 66. minutě, kdy se nezodpovědně nechal vyloučit kapitán domácích Fejt. Jeho chybu ale spoluhráči pomohli odčinit, kdy dal hráli zodpovědně a nedali Želetavě kousek volného prostoru. Navíc po centru do vápna byl v 75. minutě faulován Šmahel a hattrick si připsal z penalty skorující Doležal - 4:0. Ve zbytku utkání si hosté připsali dvě vážnější šance, ale obě zlikvidoval skvěle chytající Vondra. Důležité body si tak připsal zaslouženě Kostelec.



Sestavy


SK Kostelec
M. Vondra [-] - M. Sova [-] (72. D. Hrubeš [-] ) , J. Hájek [-] (78. L. Pirožek [-] ) , O. Kapusta [-] , V. Lukšů [-] , D. Doležal [-] , M. Votava [-] , M. Smejkal [-] (78. N. Semykras [-] ) , J. Šmahel [-] , M. Fejt [-] , P. Tomášek [-]

Sokol Želetava
J. Partl [-] - T. Vrbka [-] , V. Čurda [-] , M. Ondráček [-] , F. Šebek [-] (46. L. Viceník [-] ) , V. Jakeš [-] , T. Simandl [-] , M. Jičínský [-] , Z. Daniel [-] , A. Pacas [-] , Š. Vladeka [-]

ŽK: 41. V. Lukšů , 55. M. Fejt , 69. P. Tomášek , 86. J. Šmahel - 30. M. Jičínský , 69. Z. Daniel . ČK: 66. M. Fejt .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - TERBER Ondřej, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Petr Tesař
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají o záchranu, proto tohle utkání zvládnou.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů