Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B zahnaly Kojetice do koutu


Branky


13. M. Machát , 35. J. Nováček , 47. R. Caha , 60. D. Hrubý , 67. R. Veselý , 71. A. Dočekal , 75. R. Caha , 77. R. Caha , 81. F. Neuman
0

Oslabený tým Kojetic, který odehrál celý zápas na hřišti Koutů v deseti lidech, prohrál vysoko 9:0. Hlavně ve druhém poločase se domácí gólově prosadili, kdy vstřelili plných sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili s tlaku jen dvě branky

Kouty B nastoupily ve své třetím domácím zápase posobě. V obou zápasech dokázaly bodovat a i tentokrát byla jejich šance hlavně na výhru skvělá. Přijel soupeř, který sice v minulém kole obral senzačně o body Radotice, ale jinak výsledkově velice tápe. Navíc Kojetice přijely na zápas pouze v desíti a tak se šance domácích ještě znásobily. Účet utkání načal ve 13. minutě Martin Machát 1:0. Hosté drželi nadějný stav do 35. minuty, kdy se za domácí trefil Jakub Nováček 2:0. Stav byl pro hosty ještě milosrdný.

Kouty B se zastavily těsně před desítkou

Druhý poločas už byl domácím gólovým koncertem. Již ve 47. minutě dal na 3:0 Jaromír Caha. V 60. minutě přidal čtvrtou branku Daniel Hrubý. I pátý gól dal jiný hráč z domácí sestavy a to Radim Veselý 5:0. V 71. minutě se také dočkal Aleš Dočekal 6:0. Hned v 73. minutě překonal brankáře Pavla Lampíře Radomír Caha a tentýž hráč v 77. minutě dovršil hattrick 8:0. Na konečných 9:0 se zapsal do střelecké listiny hrající trenér František Neumann.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - P. Dočekal [-] , R. Veselý [-] , Z. Nováček [-] (71. F. Neuman [-] ) , L. Neuwirth [-] - D. Hrubý [-] , R. Pospíchal [-] , A. Dočekal [-] , R. Caha [-] - J. Nováček [-] (57. T. Štveráček [-] ) , M. Machát [-] (29. I. Kratochvíl [-] )

Kojetice
P. Lampíř [-] - J. Tůma [-] , M. Vaníček [-] , M. Šimek [-] , J. Sedlák [-] , M. Martenek [-] , L. Janik [-] , T. Svoboda [-] , D. Sochor [-] , M. Barák [-]

ŽK: 19. M. Machát , 36. P. Dočekal .
Hráči zápasu: R. Caha .
Místo: Chlum. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZIMA Petr - BĚHOUNEK Ondřej (N), KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.