5:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice vydřely výhru, ale už vedou tabulku


Branky


15. D. Kincl , 24. D. Kincl , 67. M. Habich , 69. S. Michal , 75. D. Kincl - 26. J. Koukal , 46. J. Boudný
0

Radotice se proti poslednímu týmu tabulky Heralticím zapotily, přesto se dostaly do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotice chtěli po nepovedeném minulém zápase s Kojeticemi odčinit špatný výkon, proti dalšímu týmu z chvostu tabulky, a to proti Heralticím. Favorita tak v tomto zápase nebylo nutné dlouho hledat. Bodová mezera mezi těmito týmy byla před zápasem 23 bodů. Na hřišti to však nebylo znát. Hosté zaskočili domácí svojí aktivní hrou a skvělím napadáním. Přesto šli domácí do vedení 1:0 zásluhou Daniela Kincla. Domácí záhy mohli vedení pojistit, ale Tomáš Kincl svoji velkou šanci nepromněnil. Ve 22. minutě domácí Stanislav Michal také nedal. Vše tak domácím fanouškům vynahradil ve 24. minutě po rohovém kopu svou druhou brankou Daniel Kincl 2:0. Ve 26. minutě však brzy snížil na 2:1 též po rohovém kopu Jiří Koukal. Nadále hosté dělali domácím problémy a tak byly Radotice rádi i za jednogólové vedení.

Hosté dokázali vyrovnat, ale o překvapení se nepostarali

Úvod druhého poločasu však značně pocuchal nervstvo domácích skalních příznivců. Hned z první akce hostů chybovala ve vápně domácí obrana, což potrestal střelou bez přípravy Jiljí Boudný 2:2. Domácí mají však mají svého veterána (naštěstí ne ve výslužbě), Stanislava Michala, který po pěkné akci dostal vzpětnou přihrávku na vápno a zkušeně prostřelil Jaroslava Krula v brance Heraltic 3:2 . To byl určitě důležitý moment na domácí straně. V 67. minutě pak uklidnil gólem na 4:2 domácí, Martin Habich 4:2. V 75. minutě pak zkompletoval svůj první hattrick mezi dospělími Daniel Kincl, jehož trefa posunula Radotice do čela tabulky 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: soupeř nás překvapil tím, že se snažil hrát fotbal a to i hodně útočný. Smekám před jejich výkonem klobouk.

Heraltice
Hroch Jaromír. hráč: V prvním poločase jsme hráli dobře a možná jsme byli i o něco lepší. Druhá půle už z naší strany taková nebyla.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - P. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] , F. Tobolka [-] - J. Čech [-] , M. Čech [-] , T. Kincl [-] - D. Kincl [-] (86. J. Nevěčný [-] ) , S. Michal [-] (68. V. Liška [-] ) - M. Habich [-] , V. Vyhnálek [-]

Heraltice
J. Krul [-] - M. Kourek [-] , J. Boudný [-] , V. Lazárek [-] , Š. Koukal [-] , L. Lazárek [-] , Z. Příhoda [-] , J. Hroch [-] , Z. Lazárek [-] (78. M. Caha [-] ) , J. Koukal [-] , P. Příhoda [-]

ŽK: 89. M. Habich - 70. J. Koukal .
Hráči zápasu: S. Michal - J. Koukal .
Místo: Radotice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - NEVĚČNÝ Jan (N), ČECH Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.