3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B připravil Předín o výhru minutu před koncem


Branky


22. P. Masopust , 70. P. Mícek , 85. L. Lopatář - 20. D. Píša , 50. V. Kos , 89. Z. Kreuz
0

 Předín si přivezl cennou remízu ze hřiště Přibyslavic. Vyrovnávací branku vstřelil v 89. minutě Zdeněk Kreuz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se z vedení dlouho neradovali

Přibyslavice B hostily na svém hřišti Předín, který si zatím z venkovních hřišť přivezl pouze jednu remízu, a to ještě ze hřiště posledních Heraltic. Favorita zápasu tak nebylo nutné hledat. Hosté začali utkání velice aktivně a celý první poločas domácí přehrávali. Ti byli řízností hostujícího celku zaskočeni. Důkazem byla i nádherná kombinace hostujících hráčů na pravé straně hřiště, kterou ve 20. minutě zakončil Daniel Píša 0:1. Vedení však hostům dlouho nevydrželo, když hned dvě minuty na to vyrovnal domácí Petr Masopust. I když měli hosté stále více ze hry, skončil poločas nerozhodným výsledkem 1:1.

V závěru utkání padly dvě branky

 O poločase provedli domácí dvě střídání a jejich hra rázem ožila. Ve dvou velkých příležitostech se objevili Packa s Lopatářem, ani jeden z nich však síť za Haškovými zády nerozvlnil. Když už to vypadalo, že se domácí vrátí do sedla, inkasovali další gól. Po rohovém kopu vyrazil Lubomír Vejmělek míč pouze k Vojtěchu Kosovi, který se nemýlil a vrátil vedení na hostující stranu 1:2. Nakonec se domácí dostali do vedení, když vsítili branku Pavel Mícek a po něm se v 85. minutě prosadil Luboš Lopatář 3:2. Hosté však nesložili zbraně, bojovali a v 89. minutě se dočkali vyrovnávací branky, kdy  Zdeněk Kreuz překonal Vejmělka skvěle umístěnou střelou k tyči. Utkání jako na houpačce skončilo remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: V dnešním utkání jsme si zavzpomínali na čtvrtou třídu. Náš výkon zkrátka nebyl dobrý. O poločase jsme na to chtěli zareagovat, provedli jsme dvě střídání a po úvodním tlaku jsme zbytečně inkasovali. Doufám, že si napravíme reputaci příští týden v Opatově.

Předín
Vybíral Kamil, vedoucí: Zápas byl vyrovnaný, šance se střídaly na obou stranách. Naštěstí nás zachránil gól těsně před koncem zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Pojer [-] , M. Molák [-] (52. P. Mícek [-] ) , F. Holub [-] , M. Kejnovský [-] (46. J. Rambousek [-] ) - P. Vejmělek [-] , L. Lopatář [-] , P. Masopust [-] , J. Kovář [-] - J. Packa [-] , R. Kotrba [-] (46. Z. Štveráček [-] )

Předín
P. Hašek [-] - P. Frenc [-] (10. M. Suchna [-] ) , M. Šindelář [-] , V. Kos [-] , D. Píša [-] - T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] (86. P. Šindelář [-] ) - - P. Pivoňka [-] , D. Veleba [-] , P. Šplíchal [-] (64. J. Šindelář [-] ) , Z. Kreuz [-]

ŽK: 43. P. Vejmělek , 62. J. Kovář .
Hráči zápasu: J. Kovář - Z. Kreuz .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - VEJMĚLEK František (N), VYBÍRAL Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.