Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Koutů B rozhodl dobrý druhý poločas


Branky


0

Další slušně zvládnutý domácí zápas prožili fotbalisté Koutů B. O své výhře rozhodli až ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za Podhorácko vyrovnal střídající Martin Totek

Kouty B byly před Podhoráckem jen o dvě místa, zato bodový rozdíl mezi těmito týmy byl sedmibodový. Podhorácko zajíždělo již k desátému venkovnímu zápasu, protože rekonstrukce kabin není zcela u konce. Béčko Koutů však domácí zápasy zvládá, jediný prohraný je hned z prvního kola a to nad lídrem soutěže z Horního Újezdu. Domácí roli favorita plnili od začátku, ale na debutanta v brance Michala Hybnera nevyzráli. Ve 22. minutě musel jít ze hřiště vinnou zranění ze hřiště hostující Miroslav Zikmund a na jeho místo přišel Martin Totek. Ve 29. minutě šli domácí do vedení díky Aleši Dočekalovi 1:0. Z vedení se domácí radovali pouhé dvě minuty, kdy vyrovnal právě střídající Martin Totek 1:1. I přesto, že domácí byli po prvním poločase lepším týmem, šlo se na poločasovou přestávku za nerozhodného stavu.

Kouty rozhodly o své výhře velice brzy

To co domácí nedokázali proměnit v prvním poločase, začalo se jim dařit v tom druhém. Hned v 50. minutě poslal znovu domácí do vedení hlavičkou Jakub Nováček 2:1 . Potom přišli chvíle Michala Semráda. V 57. minutě si naběhl na balón a trefil do vinglu 3:1. V 65. minutě pak dal opět Michala Semrád na 4:1 a bylo rozhodnuto. V 89. minutě se branky dočkal Aleš Dočekal 5:1. Podhorácko tak prohrálo čtvrtý zápas posobě na venkovním hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neuman František, trenér Koutů B: Po celé utkání jsme byli lepším týmem, soupeř nás svými rychlými protiútoky trápil pouze v prvním poločase. Druhý poločas jsme soupeře jasně přehráli.

FK Podhorácko 2015
Zikmund Stanislav, hráč Podhorácka: Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] (61. V. Navrátil [-] ) , Z. Nováček [-] , R. Nováček [-] (46. S. Čech [-] ) - D. Hrubý [-] , M. Semrád [-] (70. R. Veselý [-] ) , I. Kratochvíl [-] , T. Štveráček [-] (52. R. Caha [-] ) - J. Nováček [-] (66. M. Machát [-] ) , A. Dočekal [-] -

FK Podhorácko 2015
M. Hybner [-] - D. Hybner [-] , M. Řepa [-] , V. Trojan [-] , J. Lojda [-] - P. Bulička [-] , A. Sapík [-] , M. Táborský [-] , J. Veselský [-] - M. Cakl [-] , M. Zikmund [-] (22. M. Totek [-] )

ŽK: 67. D. Hybner .
Hráči zápasu: M. Semrád - M. Totek .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: RYGL Antonín - KOUKAL František (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.